RENAULT DAY ROMÂNIA

De-a lungul vieții, avem de-a face cu multe medii de lucru și familii. Dacă ne gândim doar la timpul pe care îl petrecem împreună, una dintre familiile alături de care creștem, trăim și ne dezvoltăm este cea de la serviciul de zi cu zi. Așa a apărut Renault Day, evenimentul anual dedicat tuturor angajaților Groupe Renault România, cel mai mare producător auto din țară.

Astfel, toți cei aproape 17.000 de angajați sunt așteptați împreună cu familiile lor să sărbătorească reușitele din an, să cunoască și alte activități decât cele în care sunt implicați, să stea la masă, să discute, să râdă și să se bucure de o zi împreună. Sporturi, drive-teste cu ultimele modele lansate, activități de tot felul pentru cei mici, expoziții ale meseriilor, ateliere creative sau vizite în diverse departamente din platforma industrială care produce la fiecare 59 de secunde o mașină.

Groupe Renault România este compania care adună O mare echipă zi de zi. Renault Day este ziua tuturor motivelor pentru care noi, angajații și cei apropiați nouă, ne mândrim că facem parte din Marea Echipă Groupe Renault!

Au mai rămas până la
Renault Day 2018

00
zile
00
ore
00
min
Renault day 2018

Tot ce trebuie sa stii despre editia curenta

afla mai multe

Fii voluntar

 

Despre Renault Day

Povestea editiilor anterioare Renault Day România

afla mai multe