Programe pentru studenți

Relaţia cu universităţile: un parteneriat durabil

Grupul Renault România dezvoltă parteneriate pe termen lung cu principalele universităţi tehnice din România. Acesta gestionează competenţele în baza unei previziuni pe termen lung şi încurajează intrarea tinerilor în viaţa profesională prin intermediul unei politici active în relaţia cu sistemul educativ.

Obiectivele acestei politici sunt:

  • să îi sensibilizeze pe studenţi cu privire la meseriile din domeniul auto;
  • să contribuie la formarea profesională a tinerilor;
  • să informeze universităţile cu privire la necesităţile pe termen lung ale companiei în ceea ce priveşte cunoştinţele de bază pe care trebuie să le aibă tinerii.

Grupul Renault Romania îşi formează inginerii astfel încât ei să se poată adapta rapid la metodele şi meseriile specifice Renault. În acest scop, Grupul dezvoltă împreună cu universităţile tehnice din România un ansamblu de programe adaptate la nevoile specifice ingineriei auto. Obiectivul principal este acela de a dezvolta competenţele şi cunoaşterea în managementul de proiecte în domeniul auto.


Grupul Renault România - o companie prezentă în viaţa studenţilor!

Între Grupul Renault România şi Universitatea Politehnica din Bucureşti şi Universităţile din Piteşti, Craiova, Iaşi, Galaţi există de câţiva ani o relaţie solidă de parteneriat în dublu sens, atât cu cadrele didactice, cât şi cu studenţii.

Relaţia cu mediul universitar a devenit una dintre priorităţile Grupului Renault România. De cinci ani participăm activ la dezvoltarea învăţământului şi la apropierea dintre mediul universitar şi cel industrial, prin diferite acţiuni realizate pentru a fi cât mai aproape de preocupările tinerilor şi ale universităţilor şi pentru a împărtăşi din cunoştinţele noastre.