Primii pași

Primii pași în echipă

Să te alături unei companii precum Groupe Renault România înseamnă să faci parte dintr-o echipă de aproximativ 117.000 de angajaţi din întreaga lume, fiecare dintre ei fiind experţi într-un domeniu de activitate.

De asemenea, să faci parte din echipa Groupe Renault România înseamnă să îţi pui toate cunoştinţele la dispoziția unei singure strategii, aflată într-o continuă dezvoltare. Primul an în cadrul Renault România este o etapă cheie în dezvoltarea profesională a fiecăruia, de aceea a fost creat un program de integrare dedicat să te ghideze şi să te familiarizeze cu noul mediu de lucru. Acesta se numeste ,,1st Steps ”, este utilizat peste tot în lumea Renault şi are particularităţile sale în funcţie de ţara unde se desfăşoară.

Prin intermediul acestui program, Groupe Renault România creează pentru nou angajaţi condiţiile necesare pentru ca aceştia să descopere activităţile din România, începand cu etapa de design şi terminând cu activitatea de comercializare a vehiculelor.


De ce un parcurs de integrare pentru toți angajații?

  • Pentru facilitarea integrării în companie
  • Pentru a le oferi acestora o viziune globală despre Groupe Renault şi Groupe Renault în România
  • Pentru a-i ajuta să devină cât mai repede operaţionali şi să îşi dezvolte capacitatea de a lucra în transversal
  • Pentru a crea sentimentul de apartenenţă la Groupe Renault
  • Pentru a-i sensibiliza cu privire la valorile Groupe Renault (cultura performanţei, spirit de echipă și orientare client)

Ce este 1st STEPS@Renault România?

Este un parcurs de integrare, alcătuit din module de formare şi stagii, dezvoltat la nivelul Renault Romania pentru integrarea noilor angajaţi ce se desfăşoara pe o perioadă de 6 luni şi cuprinde:

  • Welcome Day – o zi pe parcursul căreia nou angajaţii descoperă Groupe Renault şi Groupe Renault România: istorie, mod de funcționare, mărci, piaţa auto, mize, axe strategice şi politica Renault
  • Mândri de produsele noastre – formare în care sunt prezentate vehiculele fabricate la Mioveni, informații despre produsele Dacia, despre concurența lor, despre modul cum este asigurată calitatea, de la design și până în faza de post-vânzare, dar și despre contribuția fiecărui salariat în parte la realizarea lor
  • Stagiul de fabricație în cadrul căruia stagiarii se familiarizează cu procesul de fabricație şi vizita platformei Mioveni și a Centrului Tehnic Titu