RENAULT DAY ROMÂNIA

Am inspirat, am dovedit că suntem cei mai buni și am dus exemplul succesului nostru în toată lumea. Am depășit numeroase etape și perioade mai mult sau mai puțin ușoare, milioane de oameni din toate colțurile lumii ne conduc modele produse la Mioveni, am devenit cel mai bun ambasador al României și toate astea păstrează Dacia mereu în inimile românilor.

Dacia în România înseamnă și cifre care cresc de la an la an. Suntem peste 17.700 de colegi. Suntem prezenți pe 4 continente și 44 de piețe. Împreună suntem o echipă puternică și mare, care semnează succesul gamei „Global Acces”, din care fac parte modelele Dacia, fabricate în România.

Cu pasiune, profesionalism și dragoste, noi cei de astăzi și colegii noștri din trecut am reușit să transformăm Dacia într-un simbol al performanței și calității. Noi toți semnăm succesul mărcii Dacia din întreaga lume.

Vino la Renault Day 2018, în data de 1 iulie, la Mioveni, pentru a sărbători această reușită – 50 de ani de când Dacia este Mereu în inimile românilor de pretutindeni.       

 

 

 

ÎNSCRIERILE S-AU ÎNCHEIAT.

VĂ AȘTEPTĂM LA RENAULT DAY 2019!

Au mai rămas până la
Renault Day 2018

00
zile
00
ore
00
min
Renault day 2018

Tot ce trebuie să știi despre ediția curentă

află mai multe

Fii voluntar
Despre Renault Day

Povestea edițiilor anterioare Renault Day România

află mai multe