Despre Renault Day 2018

Mereu în inimile românilor

De 50 de ani, prin munca și pasiunea noastră, ne-am câștigat locul în inimile tuturor românilor!

Am inspirat, am dovedit că suntem cei mai buni și am dus exemplul succesului nostru în toată lumea. Am depășit numeroase etape și perioade mai mult sau mai puțin ușoare, milioane de oameni din toate colțurile lumii conduc modele produse la Mioveni, am devenit cel mai bun ambasador al României și toate astea păstrează Dacia mereu în inimile românilor.

Dacia în România înseamnă și cifre care cresc de la an la an. Suntem peste 17.700 de colegi, avem o cifră de afaceri de 5,7 miliarde euro și 3% din PIB, în 2017. La fiecare 54 de secunde un vehicul iese de pe linia de fabricație, iar 93% din producție este exportată. Avem o reţea puternică de peste 1.500 de furnizori, care la rândul lor angajează 150.000 de persoane. Suntem prezenți pe 4 continente și 44 de piețe. Împreună suntem o echipă puternică și mare, care semnează succesul gamei „Global Access”, din care fac parte modelele Dacia, fabricate în România.

De 50 de ani am crescut, pe parcursul unor procese inter-conectate care pun în evidenţă calitatea: fabricația de de vehicule, de organe mecanice, și operațiunile de logistică sunt legate de design, inginerie, testări, matriţe, iar acest lanţ este completat de vânzări, activități de post vânzare și de finanțare a vânzărilor.

Cu pasiune, profesionalism și dragoste, noi, cei de astăzi, și colegii noștri din trecut am reușit să transformăm Dacia într-un simbol al performanței și calității. Noi toți semnăm succesul mărcii Dacia din întreaga lume.

Vino la Renault Day 2018, în data de 1 iulie, la Mioveni, pentru a sărbători această reușită – 50 de ani de când Dacia este Mereu în inimile românilor de pretutindeni.        

Te așteptăm cu drag!

Activitățile ediției 2018 - pe scurt

Anul acesta, la Renault Day, vă așteaptă activități inovative și energice, atât pentru părinți, cât și pentru copii. Pe 1 iulie Mioveni va fi în poll position pentru noi toți.

Vizitele în Uzina de Vehicule și Uzina Mecanică și de Șasiuri vă vor capta atenția și vă vor oferi posibilitatea de a le arată celor dragi locul în care munciți și de a le împărtăși experiența voastră de zi cu zi. Tehnologia de înalt nivel, procesele și operațiunile în care sunteți implicați vor constitui tot atâtea subiecte de mare interes pentru invitații voștri.

Dacia, Renault și Nissan vor fi prezente în zona de expo vehicule, unde v-au obișnuit deja cu multe concursuri, surprize pentru cei mici și premii interesante. Toate modelele celor trei mărci vor putea fi admirate la corturile din zona comercială și, de ce nu, puteți profita de oferta specială de achiziție a unuia dintre ele. Activitățile nu se opresc aici, ci sunteți invitați, în premieră, la o vizită a noului showroom deschis în urmă cu doar câteva săptămâni, precum și a Biroului de Vânzări pentru Personal. Colegii noștri sunt la dispoziția voastră pentru a vă oferi detalii despre toate modelele comercializate în România.  

De asemenea, colegii de la Club Duster 4 x 4 Everyone vă vor oferi demonstrații de anduranță ale modelului Duster.

Dacă nu ați avut ocazia să conduceți diferite modele produse de Grupul Renault, la Renault Day este prevăzut un traseu pentru testarea acestora, cu ajutorul unor monitori specializați.

Pentru iubitorii sportului, am pregătit o gamă largă de activități competitive: tenis de masă, fotbal (tragere la poartă).

Standul de meserii este spațiul dedicat înțelegerii complexității fiecărei ocupații din cadrul companiei, dar mai ales a contribuției la succesul grupului. Colegii noștri de-abia așteaptă să vă povestească despre munca lor și să se mândrească cu rezultatele obținute.

Pe lângă toate acestea, pregătim și multe alte surprize. Copiii au la dispoziție tobogane gonflabile, iar cei mai curajoși dintre ei vor merge cu karturile și se vor juca cu mașinuțe teleghidate. În cadrul atelierului de lego, cei mici vor putea să-și construiască modele distractive cu motoare, vor explora lumea minunată a poveștilor și vor construi mașini simple și motorizate. Copiii se vor distra fără reguli sau indicații, construind locuri imaginare, combinând și modificând propriile creații.

Vom avea Radio Renault Day care va emite prin stații de radio amplasate în zona evenimentului. Prin intermediul său, toți participanții vor fi informați despre toate activitățile ce urmează să se întâmple în fiecare punct al evenimentului – să fim siguri că nu ratăm ceva important!

Pași de urmărit pentru a fi prezent la Renault Day:

  1. Informați-vă aici sau la responsabilul tău de comunicare despre eveniment
  2. Verificați programul ediției din acest an și regulamentul dedicat
  3. Înscrieți-vă la Renault Day România!

După ce parcurgeți acești 3 pași, vă așteptăm alături de noi pentru momentul aniversar 50 de ani de Dacia la Renault Day: Mioveni, str. Uzinei, în data de 1 iulie 2018!