Groupe Renault România

Groupe Renault România, o poveste de succes

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 134 de ţări şi a vândut 3,9 milioane de vehicule în 2018.

Mizează pe complementaritatea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine și Lada), pe vehiculul electric și pe Alianța sa unică cu Nissan și Mitsubishi. 

Pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor și a continua strategia de creștere rentabilă, Grupul se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internațional. 

Groupe Renault integrează în România toate activitățile specifice construcției automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite pentru: studii client, design, inginerie, testare, fabricație, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanțare. 

În 2018, Groupe Renault România a avut o cifră de afaceri de 6 miliarde de euro. Aflat în centrul gamei Global Access (din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industrială de la Mioveni), Grupul e lider pe piața locală cu mărcile Dacia și Renault. Cei peste 18.000 de angajați ai Groupe Renault România inovează în ceea ce privește produsele și bunele practici, fiind recunoscuți pentru profesionalismul lor.