DevTalks, cel mai important eveniment din România dedicat industriei IT&C, are loc pe 8 iunie, la Romexpo, în București. 

Peste 2.500 participanti estimati vor fi prezenti la aceasta editie : programatori, pasionați de tehnologie, reprezentanți ai companiilor de top din România, cât și aproximativ 60 de speakeri de la companii internaționale.

 

Standul Groupe Renault Romania din cadrul DevTalks 2019 aduce in prim plan IT HUB Finance, un nou proiect inovator si ambitions ce are ca misiunie sa inoveze prin tehnologie digitală toate activitățile financiare care vor fi utilizare de către grup la nivel internațional.

 

Colegul nostru, Lucian Moreanu, Senior Manager Digital Finance Hub @ Groupe Renault Romania va urca pe scena ‘Smart Everything’ si le va vorbi participantilor despre ‘Operational Excellence, From Zero To Prod And Beyond’.

Participantii DevTalks care viziteaza standul Groupe Renault Romania pot castiga premii daca reusesc sa #CrackTheCode si sa raspunda la intrebarile pregatite de colegii nostri.

 

Va asteptam la standul Groupe Renault Romania din cadrul DevTalks sa MOVE OUR WORLD FORWARD!