Dacia a participat la targul de cariera Angajatori de Top

In perioada 22-23 octombrie, Automobile Dacia, dar si alte entitati ale Grupului Renault Romania, au fost prezente la targul de cariera Angajatori de Top. Tinerii au putut afla detalii despre posturile disponibile direct de la standul companiei. De asemenea, au consultat oferta de stagii universitare pentru anul 2011, oferta care a fost facuta publica din luna iulie.

Pentru ca participantii sa isi poata face o parere despre oportunitatile de cariera si posibilitatile de dezvoltare oferite, reprezentanti ai departamentelor de resurse umane Automobile Dacia si Renault Technologie Roumanie au sustinut seminare, unde au fost asteptati tinerii interesati de o cariera in industria auto.

Grupul Renault reuneste Uzina Vehicule Dacia, Uzina Mecanica Dacia, Matrite Dacia, Directia Comerciala, Renault Industrie Roumanie-International Logistics Network, Renault Technologie Romanie, Renault Services Roumanie si Renault Crédit International. In prezent, circa 18.000 de angajati lucreaza in cadrul Grupului Renault in Romania.