• COMPETIŢIA MONDIALĂ DE DESCARCERARE ŞI ACORDARE A PRIMULUI AJUTOR CALIFICAT

Categorie:

Social Business

Partener:

Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă

Beneficiar:

personalului specializat pentru intervenții de urgență

Locație:

Târgu-Mureș

Rezultate cheie:

- 160 de vehicule asigurate de Groupe Renault România

- expunere vehicule adaptate nevoilor clienţilor speciali de flote: Duster Ambulanţă 4×4, Duster Army, Duster cu şenile şi Duster Pick-Up

Groupe Renault România sprijină Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) la competiţiile de descarcerare şi acordare a primului ajutor, care au drept scop pregătirea personalului specializat pentru intervenții de urgență.

La Competiţia Mondială de Descarcerare şi Acordare a Primului ajutor Calificat – World Rescue Challenge – organizată de IGSU în parteneriat cu World Rescue Organisation, au intrat cele mai bune echipe de descarcerare şi prim-ajutor din lume, din 16 ţări. Groupe Renault România a asigurat suport pedagogic pentru pompierii paramedici şi a pus la dispoziţie 120 de vehicule.

În cadrul evenimentului internaţional găzduit în premieră de România, Groupe Renault România a expus vehicule adaptate nevoilor clienţilor speciali de flote: Duster Ambulanţă 4×4, Duster Army, Duster cu şenile şi Duster Pick-Up. Aceste vehicule sunt dezvoltate de centrul de inginerie, Renault Technologie Roumanie, în parteneriat cu carosieri agreaţi. Concursul reprezintă o platformă de învăţare şi de testare a deprinderilor, printr-o evaluare strictă, unde participanţii sunt încurajaţi să îşi autoevalueze tehnica și practica.