REDIRECȚIONARE 3.5%

 • Șanse egale pentru copiii din mediile defavorizate

  Alătură-te și în 2021 cauzelor Fundației Groupe Renault România! Poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit și/sau pensie completând formularul 230 (descarcă-l de aici).

   

  La mijlocul anului 2020, am lansat campania de redirecționare a impozitului pe venit prin formularul 230. Am răspuns prompt unei nevoi a societății. Cu ajutorul celor care au donat și al companiei, pentru 100 de copii școala nu s-a oprit. Învață de pe tablete primite de la Fundație.

  Vom continua să explorăm zone și comunități cu risc, în rândul copiilor și tinerilor care nu au acces la un parcurs educațional și, mai apoi, la un loc de muncă. Toate acestea, pentru a contribui la o societate echitabilă și sustenabilă. Împreună, construim o societate în care toți sunt acceptați și pot avea acces la mijloacele necesare pentru a se dezvolta.

  Urmărește-ne pe pagina de Facebook a Fundației Groupe Renault România și află despre proiectele și inițiativele noastre!

  Descoperă proiectele noastre din anul 2020!

   

   

  Ce reprezintă formularul 230

  Oricine poate decide asupra destinației unei părți din impozitul pe venit datorat statului.  Astfel, poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual către o altă destinație decât bugetul de stat. 

  Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului, ci va fi direcționată către un ONG sau o Fundație, precum Fundația Groupe Renault România. 

  Este dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea de a susține recurent o cauză în care crezi. 

   

  Cum procedezi?

  Imprimi formularul, completezi informațiile solicitate la „secțiunea I”, apoi, în primul chenar de pe pagina a 2-a, alegi dacă vrei să redirecționezi cei 3,5% pe o perioadă de un an sau de doi și-apoi semnezi în căsuța „semnătură contribuabil”. 

  Odată completat, te rugăm să-l trimiți scanat la adresa de e-mail csr@renault.com iar originalul te rugăm să-l trimiți prin poștă la adresa Fundației Groupe Renault România: Renault Bucharest Connected, str. Preciziei 3G, clădirea A, et 7, camera A E7 40, sector 6, București.

  Pentru 2021, termenul de depunere a formularului 230 este 25 mai.