Dacia și ”Ghidul pozneț de cultură” s-au pus pe făcut șotii literare în școlile din Mioveni

Dacia, revista ”Ghidul pozneț de cultură” și spiridușii lui Moș Crăciun au pornit spre școlile din Mioveni pentru a le oferi elevilor din clasele primare câte un cadou de vacanță, cel mai recent număr al revistei. În cursul dimineții de miercuri, 21 decembrie, peste 1.430 de elevi de la școlile ”Colibași”, ”George Topârceanu”, ”Liviu Rebreanu” și de la liceul ”Iulia Zamfirescu” au primit cadoul de la Dacia și s-au bucurat să se întâlnească și cu cele două ajutoare ale Moșului. Mai mult, copiii au fost curioși să afle informații și despre vehiculul la bordul căruia au venit spiridușii, o Dacia Logan MCV facelift, model lansat în toamnă de marca auto.

Atmosfera de sărbătoare din clase a fost amplificată de bucuria celor mici care i-au întâmpinat pe oaspeți cu colinde și cântece de iarnă. Iar de cele mai multe ori, copiii s-au arătat încântați de darul primit de la compania în care lucrează unul sau chiar ambii părinți. Un lucru este sigur: revista va fi o bună companie de vacanță pentru elevii din Mioveni.

Dacia şi Asociaţia „Câte-n lună şi-n mansardă”, editorul publicației destinate copiilor cu vârste între 7 și 12 ani au colaborat, în premieră, în cadrul Târgului de Carte ”Gaudeamus”, desfășurat în noiembrie 2016, în Bucureşti. În cadrul acestei colaborări, asociaţia a organizat la standul Dacia ateliere creativ-educative pentru cei mici iar numerele din lunile noiembrie şi decembrie ale revistei au inclus poveşti ilustrate despre modele Dacia imaginare, vehicule ale viitorului. Parteneriatul a fost dus mai departe prin acțiunea de donație efectuată de constructorul auto în Mioveni în prag de sărbători. Scopul acțiunii este acela de a încuraja lectura în rândurile elevilor de la clasele primare.

Dacia este şi partenerul proiectului ”Cărțile copilăriei” derulat de Asociația ”Curtea veche”, în cadrul căruia au fost donate, cu sprijinul vehiculelor Dacia, pe parcursul anului 2016, 8.600 de cărți, inclusiv la Mioveni și Titu.