EcoAtitudine și-a desemnat câștigătorii

 • S-a încheiat prima etapă a campaniei de ecologie și mediu „EcoAtitudine=Responsabilitate, Informație, Actiune“, ediția 2014, campanie realizată cu sprijinul Dacia.

  Școlile câștigătoare din Județul Argeș au fost premiate în cadrul unei Festivități, care s-a desfășurat la începutul lunii iunie, la ”Centrul Cultural MIOVENI”, în prezența autorităților de mediu județene și a partenerilor implicați în campanie.

  Școala „Gimnazială din Vrănești” a ieşit marele câştigător la concursul „Reciclarea EcoAtitudine”. Premiul, constând într-o tablă magnetică Smart, a fost înmânat responsabilului de proiect, respectiv profesoarei Zainea Daniela. Pe a doua poziție s-a clasat Școala „Marin Preda”, câștigătoare a unui panou portabil de baschet, al treilea loc fiind adjudecat de Școala „George Topârceanu”, care a intrat în posesia unui ecran de proiecție de ultimă generație.

  EcoAtitudine a implicat în cadrul primei etape din acest an peste 33.000 de mii de elevi, instituții publice, operatori de salubritate, 49 de școli și s-a desfășurat în 6 județe: Ilfov, Teleorman, Prahova, Argeș, Buzău, Vrancea și București.

  În această primă etapă a campaniei au fost implicați peste 33.000 de elevi care au colectat peste 57.379 de kilograme de deșeuri reciclabile.

  Dacia susţine de 3 ani campania de ecologie și mediu „EcoAtitudine = Responsabilitate, Informație, Acţiune“, în cadrul căreia peste 800 de copii au participat la galele de premiere şi la acţiunile „Ora de ecologie”, unde au putut urmări spectacole de magie interactiv având ca temă importanța reciclării selective a deșeurilor şi au învăţat despre protejarea mediului înconjurător.