Nicolas Maure şi Maria Ştefănescu, Cetăţeni de Onoare ai Mioveniului

 • Directorul general al Automobile Dacia, Nicolas Maure, a fost desemnat joi, 11 decembrie, “Cetăţean de onoare al oraşului Mioveni”.

  Distinctia a fost acordată de Consiliul Local Mioveni în cadrul unei ceremonii în care au mai fost recunoscute şi meritele secretarului oraşului Mioveni, Jr.Maria Ştefănescu.

  Nicolas Maure: ”Vă mulţumesc pentru invitaţia de a participa la acestă şedinţă oficială şi sunt deosebit de onorat de titlul acordat.

  “Cetăţean de onoare al oraşului Mioveni” însemnă pentru mine o recunoştere a integrării complete a companiei pe care o conduc în viaţa comunităţii. Avem în comun proiecte frumoase, în diverse domenii (cultură, educaţie, mediu), pe care sper să le continuăm cu succes, în aceeaşi atmosferă de bună colaborare ca până acum.

  Vă mulţumesc încă o data şi pentru că sfârşitul de an se apropie, profit de această ocazie festivă pentru a vă dori Sărbători Fericite şi un An Nou cât mai bun dumneavoastră şi tuturor locuitorilor oraşului Mioveni! La mulţi ani!”.

  Maria Ştefănescu: ”Oferirea acestui titlu e o recunoaştere a efortului meu intelectual, fizic şi psihic. Mulţumesc consilierilor, indiferent de formaţiunile politice din care fac parte şi domnului primar pentru că a iniţiat hotărârea prin care imi este acordată distincţia.

  În sala de consiliu a Primăriei Mioveni au fost prezenţi preşedintele CJ Argeş, Florin Tecău, vicepreşedintele CJ Argeş, Constantin Polexe, parlamentari de Argeş (Simona Bucura Oprescu şi Şerban Valeca), reprezentaţi Dacia, consilieri locali şi judeţeni, directori de instituţii, personalităţi ale oraşului.