Polul Auto Muntenia a participat la SALONUL AUTO BUCUREȘTI & ACCESORII

Polul Auto Muntenia a participat în perioada 9-10 noiembrie 2017 la SALONUL AUTO BUCUREȘTI & ACCESORII, ediţia a XV-a, 4- 12 Noiembrie 2017, Pavilion Central A, ROMEXPO - EXPOZIŢIE CU PARTICIPARE INTERNAŢIONALĂ şi PLATFORMA DE BUSINESS NR. 1 a domeniului auto din România.

Polul Auto Muntenia a fost reprezentat de cei doi membri: Automobile Dacia SA și Renault Technologie Roumanie SRL și Entitatea de Management Proconsult SRL.

În cadrul ediției din acest an a SALONULUI AUTO BUCUREȘTI & ACCESORII, ACAROM - Asociația Constructorilor de Automobile din ROMania, din care fac parte 158 societăți comerciale care desfășoară activități în industria de automobile, a organizat, în zilele de 9 și 10 noiembrie 2017, evenimentul “Progress by cooperation”.

Seminarul a avut ca scop dezvoltarea cooperării între OEM-urile din Romania & companiile auto mari din zona noastră geografică și furnizorii de componente/servicii. Evenimentul a debutat cu o scurta conferință pe teme de interes pentru furnizori, urmată de întâlniri B2B anterior programate.

Printre temele prezentate a fost și cea referitoare la Polul Auto Muntenia, acțiune care se înscrie între demersurile realizate în scopul Creșterii vizibilității naționale și internaționale a Polului Auto Muntenia. De asemenea, firmelor participante la eveniment le-a fost propus un chestionar privind necesitățile tehnologice ale companiilor din industria auto.