Renault Day, premiat cu Silver Award for Excellence la Romanian PR Award

Campania de comunicare și evenimentul Renault Day 2015 au fost premiate de juriul competiției naționale Romanian PR Award, în cadrul ceremoniei organizate joi, 26 noiembrie, la Marriott (București). Proiectul, recompensat cu Silver Award for Excellence, a fost nominalizat la categoria Comunicare internă. La înmânarea premiului au fost prezenţi membri ai echipei de organizare a evenimentului şi reprezentanţi ai agenţiei Graffiti PR, cu a cărei contribuţie au fost implementate campania de comunicare şi evenimentul Renault Day 2015.

Premiile Romanian PR Award se acordă anual și reprezintă cel mai important eveniment al domeniului comunicării și relațiilor publice, care premiază campaniile înscrise de agenții și companii, pentru proiecte derulate în ultimele douăsprezece luni. Juriul internațional, format din personalități ale domeniului din Italia, Marea Britanie, SUA, Norvegia, Suedia, Austria, Franţa, Olanda, România a avut de evaluat 303 proiecte înscrise la 28 de categorii. Fiecare proiect înscris a fost evaluat în funcţie de câteva criterii precum: cercetarea preliminară, atingerea obiectivelor, relevanţa, impactul, creativitatea şi măsurarea rezultatelor.

Concursul este organizat de Forum for International Communications, o asociaţie non-profit care cultivă în mediul comunicatorilor profesionişti standarde etice şi de performanţă ale profesiei de relaţii publice.