Groupe Renault România @ Devtalks 2019

  • Pe 6 și 7 iunie, echipa Groupe Renault Romania a fost prezentă la DevTalks, București, cea mai mare expo-conferință din România dedicată industriei IT&C.

    La această ediție, peste 2.500 de participanți, programatori, pasionați de tehnologie, reprezentanți ai companiilor de top din România, cât și speakeri de la companii internaționale au luat contact cu ultimele trenduri tehnologice și tendințe din lumea dezvoltării software.

    Echipa HR, alături de DSI Romania - Digital Finance HUB, le-a oferit celor interesați mai multe informații despre noul proiect Digital Finance HUB și lumea digitală Groupe Renault. Cei care au răspuns la un Quizz despre competențe Java și Java script au primit premii și au discutat cu specialiștii noștri pe teme tehnice de interes.

    “În cadrul evenimentului Devtalks, am avut ocazia să lansăm o nouă provocare către cei mai buni specialiști în domeniul IT&C. Alături de echipa Digital Finance HUB vor avea misiunea de a inova prin tehnologie digitală activitățile financiare din Groupe Renault. În plus, pentru că ne dorim să Move Our World Forward, am prezentat un concept inovator ce presupune utilizarea unui dispozitiv de personal assistant în zona de excelență operațională.” – Lucian Moroeanu, Senior Manager Digital Finance Hub

    Participarea la evenimentul DevTalks 2019 a adus un plus de imagine, poziționând Groupe Renault Romania nu doar ca un lider în domeniul Ingineriei, dar și ca un jucător Agile pe piața de IT prin intermendiul ultimelor tehnologii utilizate.