Groupe Renault România premiată de www.romania-insider.com

În anul aniversării a 20 de ani de la venirea Groupe Renault în România și a privatizării Dacia, compania primește din partea romania-insider.com premiul pentru investiția cu cel mai mare impact în ultimii 30 de ani. Trofeul a fost înmânat lui Christophe Dridi, președinte director general Dacia și director general Groupe Renault România, în cadrul galei anuale a platformei globale online de informație generalistă în limba engleză.

 

„Impactul este acela pe care am reușit să îl generăm atât în aspirațiile și intențiile de achiziție ale clienților noștri din 44 de țări ale lumii, cât și în comunitățile unde suntem prezenți. Continuăm să ducem mai departe poveștile noastre de succes într-o eră a transformărilor globale în multe dintre industrii” a declarat Christophe Dridi.

 

Evenimentul a reunit peste 250 de personalități ale mediului de business și face parte din mișcarea #PositiveRomania România-Insider.com, menită să dezvăluie modele și schimbări în România care au la bază durabilitatea, fair-play-ul și etica în afaceri.

 

Mai multe detalii: http://www.romaniainsiderawards.ro/winners-2019/