NOUL RENAULT CAPTUR ESTE PREZENTAT LA SALONUL AUTO DE LA FRANKFURT

 • Cu ocazia Salonului Auto de la Frankfurt, Thierry Bolloré, Director General Groupe Renault, şi Laurens van den Acker, Director Design Industrial, au dezvăluit Noul Renault Captur, un bestseller în segmentul SUV-urilor urbane, cu 1,5 milioane de unități vândute în mai bine de 90 de ţări.

  După 7 ani în topul vânzărilor, Renault Captur se reinventează și își consolidează poziția internațională. Pe o piață care a devenit extrem de competitivă, noul model rămâne fidel identității care i-a adus succesul, oferind mai multe posibilități de personalizare, o calitate percepută îmbunătățită şi tehnologie de ultimă oră.

  « Cu Noul Captur, am păstrat tot ce era mai bun de la generația anterioară, însă am mers mai departe. La interior propunem o revoluție, iar la exterior avem o transformare amplă, modelul asigurând un număr mai mare de posibilități de personalizare. Pentru Renault, calitatea vieții la bord este o prioritate. Mai multă calitate, mai multă tehnologie şi o identitate de SUV reafirmată: Noul Captur păstrează atuurile care i-au adus succesul, reinventându-se în același timp.»

  Laurens van den Acker, Director Design Industrial Groupe Renault

  A doua generație a modelului, bazată pe noua platformă modulară a Alianței, se înscrie în viziunea grupului cu privire la mobilitatea de mâine, oferind tot ce este mai bun din punct de vedere tehnologic în termeni de :

  - conectivitate, cu EASY CONNECT şi ultimul sistem multimedia Renault EASY LINK,      
  - sisteme de asistență, inclusiv Asistentul în trafic și pe autostradă (nivel 2 SAE),

  - electrificare cu motorul hibrid E-TECH plug-in.

   « Din 2020, Noul Captur va fi primul model plug-in hibrid din segmentul său. Am dezvoltat un sistem unic de transmisie adaptat pentru hibrid, precum și o tehnologie de gestionare a energiei derivată direct din experiența noastră F1. Renault se angajează să ofere clienților săi tehnologie și inovație la un preț accesibil. Este tradiția noastră, dar și viitorul nostru.» Thierry Bolloré, Director General Groupe Renault

   

  Găsiți prezentarea Noului Renault Captur susținută de Thierry Bolloré şi Laurens van den Acker la Frankfurt aici.

  Pentru a afla mai multe detalii despre Noul Renault Captur, accesați dosarul de presă aici.

   

   

  GROUPE RENAULT ROMÂNIA

  Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 134 de ţări şi a vândut 3,8 milioane de vehicule în 2019. Mizează pe complementariatea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine şi Lada), pe vehiculul electric şi pe Alianţa sa unică cu Nissan şi Mitsubishi. Pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor şi a continua strategia de creştere rentabilă, Grupul se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internaţional. Groupe Renault integrează în România toate activităţile specifice construcţiei automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite pentru: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare. În 2018 Groupe Renault România a avut o cifră de afaceri de 6 miliarde de euro. Aflat în centrul gamei Global Access (din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industrială de la Mioveni), Grupul e lider pe piaţa locală cu mărcile Dacia şi Renault. Cei 18 000 de angajaţi ai Groupe Renault România inovează în ceea ce priveşte produsele şi bunele practici, fiind recunoscuţi pentru profesionalismul lor.