Start in proiectul “Conducem schimbarea”

 

Compania Automobile DACIA SA  in calitate de beneficiar anunta ca a initiat implementarea proiectului “Conducem schimbarea”, cod MySMIS 126151.

Obiectivul general al proiectului este „Dezvoltarea capacitatii angajatilor Automobile Dacia care ocupa pozitii de management precum si a celor din departamentul de resurse umane de a implementa schimbari strategice adaptate dinamicii si trendurilor din industria auto.”.

Grupul tinta consta in 246 angajati, dintre care 123 persoane care ocupa pozitii de management cu atributii in managementul strategic al companiei si 123 persoane care lucreaza in departamentul de resurse umane.

Rezultatele preconizate: 198 angajati care isi vor imbunatati nivelul de calificare ca urmare a sprijinului primit prin proiect.

Valoarea totala a proiectului este de 1,072,166.95 lei din care alocari financiare nerambursabile de 512,434.11 RON. Durata de implementare a proiectului este de 12 luni, luni cuprinse in intervalul 21.02.2019 pana in 20.05.2020.

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020.

Date de Contact Beneficiar:  Automobile DACIA SA, Oras Mioveni, Romania, Str. Uzinei nr. 1, judetul Arges, cod postal 115400, Romania. Persoana de contact: Ramona Lupu, ramona.lupu@renault.com.

 

 

GROUPE RENAULT ROMÂNIA

Constructor de automobile din 1898, Groupe Renault este prezent în 134 de ţări şi a vândut 3,8 milioane de vehicule în 2019. Mizează pe complementariatea celor cinci mărci (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine şi Lada), pe vehiculul electric şi pe Alianţa sa unică cu Nissan şi Mitsubishi. Pentru a răspunde marilor provocări tehnologice în viitor şi a continua strategia de creştere rentabilă, Grupul se sprijină pe dezvoltarea sa la nivel internaţional. Groupe Renault integrează în România toate activităţile specifice construcţiei automobilului, ceea ce a condus la o performanță economică susținută și la o varietate de oferte de recrutare pentru specializări diferite pentru: studii client, design, inginerie, testare, fabricaţie, logistică, comercializare, servicii de business, post-vânzare, finanţare. În 2018 Groupe Renault România a avut o cifră de afaceri de 6 miliarde de euro. Aflat în centrul gamei Global Access (din care fac parte modelele Dacia, produse pe platforma industrială de la Mioveni), Grupul e lider pe piaţa locală cu mărcile Dacia şi Renault. Cei 18 000 de angajaţi ai Groupe Renault România inovează în ceea ce priveşte produsele şi bunele practici, fiind recunoscuţi pentru profesionalismul lor.