Liber la idei inovatoare pentru studenții de la facultățile tehnice din întreaga țară!

Studenții de la facultățile tehnice din România sunt invitați să se înscrie în concursul de inovație Twizy Off-the-Street 2020. Concursul, organizat de Creative Lab și departamentul de Inovaţie al Renault Technologie Roumanie, constă în realizarea unui concept de produse și/sau servicii de mobilitate și conectivitate urbană și extraurbană, pe baza platformei electrice Renault Twizy.

 

  • Cine poate participa? echipe formate din unul până la cinci membri, studenți la facultățile tehnice din România.
  • Perioada de înscriere: 6-12 noiembrie.
  • Modalități de înscriere: pentru participarea la concurs, echipele trebuie să completeze acest formular sau să trimită un mail cu intenția de participare pe adresa: florin-ciprian.marinescu@renault.com.
  • Pași concurs: după înscriere, echipele vor primi datele necesare pentru logarea pe http://www.concurs.segula.rom, de unde pot să descarce elementele necesare dezvoltării proiectului. Pe data de 13 noiembrie, vor participa la o întâlnire, virtuală, unde vor afla toate detaliile despre proiect și unde pot adresa întrebări.
  • Data limită pentru depunere proiecte: 27 noiembrie.
  • Finala va avea loc pe data de 2 decembrie. Echipa caștigătoare a concursului din România  va participa automat, cu același proiect, la etapa internațională (care va avea loc pe 9 decembrie), unde premiile puse în joc au valoare totală de peste 10.000 de euro!

 

Primele trei echipe, câștigătoare ale etapei din România, vor fi recompensate astfel:

Premiul 1: vizită la Centrul Tehnic Titu, o mașină electrică Renault Zoe timp de un weekend/echipă, participarea la un curs de Defensive Driving & un test 4x4.

Premiul 2: vizită la Centrul Tehnic Titu, o mașină electrică Renault Zoe timp de un weekend/echipă.

Premiul 3: vizită la Centrul Tehnic Titu.

Acordarea premiilor se va stabili ulterior și va depinde de o serie de factori, precum: condițiile meteo, posesia unui permis de conducere valid de minim un an, evoluția contextului sanitar etc.

 

Pentru mai multe informații accesați regulamentul de concurs.

Înainte de înscrierea în concurs, consultați Politica privind cadrul general de protecție a datelor cu caracter personal Groupe Renault România și Formularul de declarație de propria răspundere.