RENAULT EWAYS, PROVOCAREA SPRE ZERO EMISII

 

 

•    Renault eWays, un eveniment unic dedicat mobilității electrice de astăzi şi de mâine 

În perioada 15 - 26 octombrie 2020, Groupe Renault vă invită să aflați mai multe despre viziunea sa asupra mobilității și să descoperiți două premiere mondiale 100% electrice:

o    Un showcar care anunță viitorul crossover electric al mărcii Renault, bazat pe noua platformă CMF-EV dedicată vehiculelor electrice.
o    Spring, mașina electrică accesibilă tuturor, care întruchipează noua revoluție Dacia.

•    Evenimentul va prezenta, de asemenea, gama extinsă de modele electrice și electrificate, inclusiv Renault Arkana E-TECH Hybrid, noul SUV hibrid coupé care va fi disponibil în Europa.

Boulogne-Billancourt, 1 octombrie 2020 – În perioada 15 - 26 octombrie 2020 va avea loc prima ediție a Renault eWays, un eveniment digital dedicat unei experiențe electrice fără precedent. Pe durata a zece zile, Groupe Renault va explora viitorul mobilității, orașelor și tehnologiilor alături de experți, parteneri și alți invitați cu scopul de a încuraja dezbaterea în jurul electromobilității. Pe ordinea de zi se vor afla conferințe de presă, premiere mondiale, keynotes și schimburi de opinii. Toate acestea vor fi disponibile pe site-ul dedicat eways.groupe.renault.com/en.

În data de 15 octombrie, Luca de Meo, CEO Groupe Renault, va inaugura Renault eWays  şi va dezvălui inovațiile hibride şi 100% electrice ale Grupului Renault.

Vă rugam să ne contactați pentru orice solicitare de interviu.

 

Vizitați site-ul RENAULT EWAYS pentru a descoperi programul și pentru a vă înregistra la sesiunile digitale.

Despre Groupe Renault

Groupe Renault, producător auto din 1898, este un grup internațional prezent în 134 de țări, care a vândut aproape 3,8 milioane de vehicule în 2019. Astăzi, are peste 180.000 de angajați, 40 de fabrici și 12.700 de puncte de vânzare în întreaga lume.

Pentru a face față provocărilor tehnologice majore ale viitorului și a-și continua strategia de creștere profitabilă, Grupul se bazează pe dezvoltarea sa internațională. Se bazează pe complementaritatea celor cinci mărci ale sale (Renault, Dacia, Renault Samsung Motors, Alpine și LADA), pe vehiculul electric și alianța sa speciala cu Nissan și Mitsubishi Motors. Cu o echipă 100% Renault implicată din 2016 în Campionatul Mondial de Formula 1, marca este implicată în motorsport, un adevărat vector de inovație și notorietate.

 

Contact presă

Elena APOSTOL

elena.apostol@renault.com

0754 047 377