DE LA MÉGANE eVISION LA NOUL MÉGANE E-TECH ELECTRIC

Dezvăluit în cadrul evenimentului Renault eWays: Provocarea către zero emisii, showcar-ul Mégane eVision reprezintă strategia Renault pentru vehiculele electrice din segmentul C. O noutate care completează oferta deja puternicului brand Twingo E-Tech Electric pe segmentul A și a bestsellerului ZOE aparținând segmentului B.

Bazat pe platforma CMF-EV, noul Mégane E-Tech Electric are un motor electric de 160kW (217 CP) și o baterie de 60kWh, permițând până la 450 km WLTP. Denumită și MéganE (pronunțată „Mégane i”), această mașină își dezvăluie forma finală sub un camuflaj fără precedent. O flotă de 30 de vehicule de pre-producție va fi condusă pe șosele în această vară de către inginerii noștri.

Fabricate în uzina Douai, toate vehiculele de pre-producție vor fi acoperite cu un model unic, personalizat de echipa Renault Design. Acest model constă dintr-un set de linii care redă noul logo al mărcii, creând un efect de camuflaj amețitor.

 

DESPRE RENAULT

Renault, brand istoric de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Cu planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, care se îndreaptă spre o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

 

Contact presă

Simona VIȘA

simona.visa@renault.com

+40 751 179 382