Renault deschide comenzile în România pentru Noul KOLEOS

Renault deschide comenzile în România pentru Noul KOLEOS

  • O nouă semnătură luminoasă 100% LED
  • Noul Renault KOLEOS vine cu opțiunea de Hill Descent Control, o nouă culoare și o versiune de tapițerie inedită din piele
  • Prețul de pornire este de 40.000 euro cu TVA pentru versiunea INTENS și 43.500 euro cu TVA pentru versiunea INITIALE PARIS

 

KOLEOS, între tehnologie și rafinament

Noul KOLEOS face posibil accesul într-un univers marcat de tehnologie și rafinament, oferind o experiență de conducere completă.

La bord, totul este conceput pentru a intensifica plăcerea și confortul condusului. Datorită ergonomiei consolei centrale accesul la comenzile principale este foarte facil. Tehnologia creează noi experiențe. Renault R-Link2, sistemul multimedia conectat, cu ecran tactil de 7'' sau 8,7'', tabloul de bord TFT cu lumină ambientală și asistență la condus inovativă oferă echilibrul perfect între confort și plăcerea de a te afla la volan.

În ceea ce privește culorile și materialele, KOLEOS are o nouă culoare exterioară Highland Grey și un interior nou din piele. Disponibil de la nivelul de finisare Intens, această nouă tapițerie din piele Riviera Camel vine, de asemenea, cu inserții din lemn maro pe panourile ușii și tabloul de bord, pentru o atmosferă cu adevărat exclusivistă în interiorul KOLEOS.

La exterior, atenția este captată în primul rând de inserțiile cromate care pornesc de la nivelul farurilor și subliniază într-un mod elegant dinamismul și caracterul noului KOLEOS.

Linia bine definită a detaliilor luminoase este pusă în evidență de semnătura luminoasă care nu lasă loc de compromis : lumini LED spate, marșarier și semnalizatoare Dynamic LED cu efect 3D. Jantele de 19” întregesc estetica puternică a acestui SUV contemporan.

Împreună cu tracțiunea integrală, funcția Hill Descent Control este acum disponibilă. Combinat cu motorul diesel Blue dCi190  X-Tronic 4WD, acest dispozitiv funcționează între 5 și 30 km / h și limitează viteza de coborâre a lui KOLEOS, fără a utiliza pedala de frână. Ideal pentru conducerea off-road, permite șoferului să se concentreze doar la drum.

 

Renault KOLEOS în România

În Romania, noul KOLEOS este disponibil cu motorul Blue dCi190 X-Tronic 4WD,  în versiunile de echipare INTENS și INITIALE PARIS.

Versiunea de echipare INTENS are un preț de pornire de 40.000 euro cu TVA și include numeroase sisteme de siguranță și asistență la condus cum ar fi : ABS cu sistem de asistență la frânarea de urgență, alertă la depășirea benzii de rulare, senzor de avertizare pentru unghiul mort, sistem de alertă detecție oboseală (Unstable Trajectory Alert). La capitolul confort, KOLEOS vine echipat cu sistemul de închidere și demaraj tip "mâini libere", oglinda retrovizoare electrocrom și funcția "follow-me home".

Versiunea de echipare INITIALE PARIS are un preț de pornire de 43.500 euro cu TVA și vine în plus cu tapițerie de piele NAPPA BLACK, sistem audio Bose. Geamurile laterale laminate și jantele de aliaj de 19'' design "INITIALE PARIS" accentuează și mai bine caracterul puternic al mașinii.

 

Prețuri