Renault LCV deschide noi orizonturi: o nouă gamă și soluții «zero emisii»

  • Renault prezintă o extindere strategică și o reînnoire a gamei de vehicule utilitare cu o ofertă dublă, complementară în segmentul autoutilitarelor mici, pentru a răspunde nevoilor tuturor profesioniștilor:
   • Noul Kangoo Van introduce o inovație majoră, fără precedent „Open Sesame by Renault”: cea mai bună lățime de deschidere a ușii laterale.
   • Noul Express Van se axează pe funcționalități de bază.

  În segmentul furgonetelor, noul Trafic Combi și noul SpaceClass sunt acum disponibile. Versiunea utilitară va fi lansată la sfârșitul anului 2021.

   

  • Pentru a răspunde la tranziția energetică, Renault LCV deschide alte orizonturi cu o ofertă electrificată și pe bază de hidrogen, cu produse și servicii noi.
   • Noul Kangoo Van E-TECH Electric este varianta actualizată a liderului LCV electric din Europa. Filiala Renault Elexent oferă soluții de încărcare pentru flote.
   • Anul acesta va fi prezentat Master Hydrogen, precum și noul parteneriat cu Plug Power, care va asigura infrastructura și serviciile de reîncărcare.

  „Expert în vehicule comerciale de peste 120 de ani, Renault a fost întotdeauna un lider în inovație. Acum oferim o gamă extinsă și reînnoită cu noile Kangoo Van, Express Van și Trafic. Inovația „Open Sesame by Renault” de pe noul Kangoo Van este o premieră mondială în lumea vehiculelor comerciale. Lider în Europa în segmentul vehiculelor electrice utilitare, ne pregătim și pentru viitor cu produse și soluții noi, electrice și pe bază de hidrogen."

  Mark Sutcliffe, Directorul Alianței al Diviziei Vehicule Comerciale.

  -------------

  Renault își extinde și reînnoiește gama de vehicule utilitare pentru a satisface nevoile tuturor profesioniștilor. După reînnoirea Master în 2019, Renault prezintă noul Kangoo Van, noul Express Van, noul Trafic Combi și noul SpaceClass.           

  În segmentul autoutilitarelor, Renault are o ofertă dublă, complementară cu noile Kangoo Van și Express Van.

  • Noul Kangoo Van este furgoneta inovatoare cu un stil atletic și dinamic. Revoluționează segmentul oferind inovații utile și inteligente, cum ar fi Open Sesame by Renault, mai mult confort și tehnologie la bord.
  • Noul Express Van este furgoneta practică și eficientă, cu un design dinamic și robust, în coerență totală cu stilul mărcii Renault. Oferă dimensiuni incomparabile, cum ar fi cel mai mare acces lateral din categoria sa, precum și spațiu de stocare suficient.          

  În segmentul camionetelor, Renault consolidează ADN-ul Trafic cu un design elegant, o siguranță și o performanță mai mari, începând cu versiunile sale pentru transportul de pasageri. Versiunea utilitară va fi disponibilă la sfârșitul anului 2021.

   

  Descoperiți informații complete despre noile vehicule utilitare accesând dosarele de presă:

  Renault Kangoo Van

  Renault Trafic Combi și Spaceclass 

  Renault Express Van

   

  Pentru a completa noua gamă, Renault își extinde soluțiile și serviciile personalizate cu Renault Pro+ pentru a mulțumi noile cerințe ale profesioniștilor. Renault Pro+ oferă soluții digitale și de conectivitate la cheie, datorită unei comunități de 626 de centre Renault Pro+ și a unei rețele de 400 de carosieri.

   

  Pentru a sprijini tranziția către zero emisii, Renault oferă o gamă completă de produse și servicii.

  Pentru a se bucura de un succes similar bestseller-ului Kangoo ZE, noul Kangoo Van E-TECH Electric este așteptat la sfârșitul anului 2021, echipat cu o baterie de 44 kWh care oferă 265 km de autonomie. Renault oferă soluții de încărcare pentru flote prin filiala sa Elexent.

  Pionier în vehiculele electrice utilitare din 2011, Renault folosește și hidrogen din 2014. Renault va prezenta Noul Hydrogen Master până la sfârșitul anului. Cu Plug Power, Renault vizează 30% din piața europeană a vehiculelor comerciale ușoare pe bază de hidrogen până în 2030, cu soluții de încărcare pentru flotele de vehicule electrice sau hibrid plug-in.

   

  Despre Renault

  Renault, brand istoric de mobilitate și lider al vehiculelor electrice din Europa, a construit întotdeauna vehicule inovatoare. Cu planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, care se îndreaptă spre o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

   

  Contact presă

  Simona Vișa

  simona.visa@renault.com

  +40 751 179 382