RENAULT ROMÂNIA ANUNȚĂ DESCHIDEREA PRIMULUI SĂU ATELIER DE REPARAT BATERII DE TRACȚIUNE PENTRU VEHICULE ELECTRICE

·       RENAULT ROMÂNIA DESCHIDE, ÎN PARTENERIAT CU DEALER-UL AUTO COBĂLCESCU BUCUREȘTI, PRIMUL CENTRU DE REPARAT BATERII DE TRACȚIUNE PENTRU VEHICULE ELECTRICE

·       MODELELE CE VOR PUTEA FI REPARATE ÎN ATELIER SUNT: ZOE, TWIZY, KANGOO LR, CLIO HYBRID, CAPTUR PLUG IN HYRID ȘI DACIA SPRING

 

La începutul lunii iunie, Renault Commercial Roumanie a deschis, în parteneriat cu dealer-ul Auto Cobălcescu, primul centru de reparat baterii de tracțiune pentru vehicule electrice și electrificate, din România.

Atelierul se află în incinta sediului Auto Cobălcescu și se întinde pe o suprafață de 155m², dintre care 20m² sunt alocați pentru depozitarea bateriilor și a pieselor de reparat. Acesta este dotat cu echipamente specifice reparațiilor de bateriilor de tracțiune și va avea și o stație de încărcare. Cu o capacitate maximă de 200 de baterii reparate pe an, atelierul va funcționa cu o echipă formată din 4 angajați instruiți printr-un program intensiv de formare organizat cu instructori din Franța.  Modelele ale căror baterii vor putea fi reparate în noul atelier sunt: ZOE, Twizy, Kangoo LR, Clio Hybrid și Captur Plug-In Hybrid și în curând, Spring.

Până la deschiderea atelierului din România , bateriile erau transportate în centrele de reparații din Franța sau Polonia, fapt care conducea la o durată mai mare de rezolvare a cazurilor prezente în service-urile din Romania.