Start al campaniei Zile cu Magie 2021

Campania Zile cu magie, organizată pentru al treilea an consecutiv, îşi propune să aducă bucurie copiilor din familii cu posibilități materiale limitate, din comunitățile în care ne desfășurăm activitatea. Organizaţia Salvați Copiii este alături de noi şi în acest an, iar cu fondurile colectate va achiziţiona cadouri de Crăciun pentru copiii care fac parte din programele sale.

Campania se desfăşoară în perioada 13-17 decembrie, sunt invitaţi să doneze atât angajaţii din Renault Group România, cât şi toţi cei care doresc să susţină această cauză. Donațiile pot fi făcute aici!

 

În anul 2020, Renault Group România în parteneriat cu  Organizația Salvați Copiii și revista Unica, a lansat campania de strângere de fonduri pentru achiziția de cadouri de Crăciun pentru copii care provin din familii cu dificultăți materiale. Peste 73 000 RON au fost strânși din donațiile angajaților, contribuția companiei și a celor care au fost sensibili cu cauza, în urma galantom-ului creat de Organizația Salvați Copiii. Moș Crăciun a ajuns în casele a 460 de copii din Argeș, Dâmbovița, București și Brașov.

 

În 2019, Fundația Groupe Renault Romania, în parteneriat cu Automobile Dacia, a donat asociației MagiCAMP un vehicul utilitar Renault Trafic pentru un an.

Melania Medeleanu, fondator și presedinte MagiCAMP, a prefațat inițiativele angajaților Grupului și a faptelor bune din săptămâna Zile cu Magie, în cadrul unei conferințe intitulată „Magic is something we make”. Târgul de Bunătate și Bunătăți a strâns angajați din București, Mioveni, Oarja și Titu care s-au întrecut cu măiestrie în preparate și produse home made. Donațiile pentru acestea au fost direcționate către asociația MagiCAMP.

330 de copii cu dificultăți materiale au scris scrisori lui Moș Crăciun, iar acestea au ajuns în cutiile poștale ale Dacia Business Center și Centrul Tehnic Titu, prin intermediul asociației Salvati Copiii.