RCI BANK AND SERVICES DEVINE MOBILIZE FINANCIAL SERVICES, UN BRAND COMERCIAL CREAT PENTRU A RĂSPUNDE TUTUROR MODURILOR DE UTILIZARE ALE MOBILITĂŢII AUTO

  • Cu ocazia primului eveniment Capital Market Day organizat de Mobilize, RCI Bank and Services anunţă schimbarea brandului său comercial: Mobilize Financial Services.
  • Mobilize Financial Services va fi marca utilizată în întreaga lume pentru a răspunde nevoilor de mobilitate auto adaptate evoluției stilului de viață al clienţilor.
  • Mobilize Financial Services va continua să dezvolte o gamă completă de servicii pentru a accelera tranziția spre forme de mobilitate ecologice.

 

«Azi, RCI Bank and Services intră într-o nouă etapă de dezvoltare a activităților sale, devenind Mobilize Financial Services, marca de referință pentru toate nevoile de mobilitate auto. Ne vom baza pe experiența noastră de 100 de ani şi pe gradul de satisfacție al clienţilor noștri – cel mai ridicat din întreg sectorul – pentru a susține creșterea Mobilize atât în segmentul clienţilor particulari cât şi în cel al flotelor. Astfel, Mobilize Financial Services va continua să se concentreze pe leasing-ul operaţional, pe asigurări şi plăți, facilitând accesul la o mobilitate mai verde şi mai durabilă pentru toți clienţii.» a declarat João Leandro, Director General al Mobilize Financial Services.

 

MOBILIZE FINANCIAL SERVICES, UN BRAND COMERCIAL UNIC, PENTRU A SUSŢINE DEZVOLTAREA MOBILIZE ŞI A RĂSPUNDE NOILOR AŞTEPTĂRI ALE CLIENŢILOR

Într-un context de schimbări majore în industria auto, consolidarea legăturilor dintre Mobilize şi Mobilize Financial Services susține strategia Renault Group de a dezvolta un nou model de activități având ca principiu «vehiculul-ca-serviciu».

Mobilize Financial Services se bazează pe o experiență de 100 de ani, pe o excelentă performanță comercială şi financiară, precum şi pe contactele regulate cu cei peste 4 milioane de clienți ai săi, al căror nivel de satisfacție este în continuă creștere[1]. Mobilize Financial Services va propune servicii tot mai inovatoare şi experiențe digitale care le vor permite clienţilor să îşi diminueze costurile de utilizare a vehiculelor având în plus acces la forme de mobilitate prietenoase cu mediul.

Mobilize Financial Services va fi brandul de referință pentru clienţii mărcilor Renault, Dacia, Alpine şi Mobilize, aflați în căutarea unei game complete de servicii. Clienţii Nissan vor beneficia de aceeași calitate a ofertelor, propuse sub marca Nissan Financial Services.

Introducerea brandului Mobilize Financial Services va avea loc gradual în țările în care Renault Group este prezent, începând cu principalele pieţe, înainte de sfârşitul anului 2022.

 

MOBILIZE FINANCIAL SERVICES ÎŞI VA CONTINUA DEZVOLTAREA PE SEGMENTELE CU POTENŢIAL RIDICAT REPREZENTATE DE CLIENŢII PARTICULARI ŞI DE FLOTE

Schimbarea numelui de brand comercial este însoțită de anunțarea a 3 obiective ambițioase cu scopul de a propune clienţilor noștri oferte adaptate noilor așteptări ale acestora, precum şi expansiunii pieței vehiculelor electrice şi conectate. Astfel, Mobilize Financial Services va finanța mai multe vehicule, pe durate de timp mai lungi, generând mai multă valoare.

 

1. Dezvoltarea ofertei de leasing operațional și a abonamentelor auto

Mobilize Financial Services va accelera implementarea ofertelor de leasing pe termen lung în principalele sale țări, în parteneriat cu rețeaua de dealeri. Obiectivul Mobilize Financial Services este de a beneficia de creșterea cu peste 80% a pieței de leasing operațional și de a ajunge la o flotă de 1 milion de vehicule până în 2030.

Mobilize Financial Services va dezvolta noi oferte de abonament pe baza competențelor Bipi, companie dobândită în 2021, pentru a ajunge la 200.000 de abonați în 2030 pe principalele piețe europene.

2. Dezvoltarea segmentului de vehicule rulate prin optimizarea finanțării acestora pe întreg ciclul de viață

În același timp, Mobilize Financial Services își va accelera activitatea de finanțare a vehiculelor uzate, abordând întregul ciclu de viață al vehiculului și oferind o călătorie integrată, inclusiv întreținere, reciclare și remarketing. Mobilize Financial Services se așteaptă să își tripleze finanțarea totală pentru vehicule noi folosite, pentru a ajunge la 10 miliarde euro în 2030.

3. Oferirea de servicii inovatoare în domeniul asigurării auto și plăților

Pentru a sprijini tranziția de la proprietate la utilizare, Mobilize Financial Services își va extinde gama de servicii în jurul a două domenii principale: asigurare auto inovatoare, valorificarea conectivității vehiculelor pentru a lansa produse de asigurare bazate pe utilizare, și plăți, odată cu crearea subsidiarei Mobilize Pay, a cărei misiune va fi proiectarea unui ecosistem de plăți în jurul mașinii. Mobilize Pay va lansa un nou card de credit eco-responsabil dezvoltat cu Visa, care poate fi folosit și pentru încărcarea vehiculelor electrice. Mobilize Financial Services își propune să ajungă în 2030 la pragul de 3,6 milioane de contracte pentru activitățile sale de asigurări auto și cel de 1 milion pentru activitățile sale de plată.

 

Despre Mobilize Financial Services:

În calitate de partener preocupat de clienții săi, Mobilize Financial Services construiește servicii financiare inovatoare pentru a crea o mobilitate durabilă pentru toți. O subsidiară a Grupului Renault a cărei activitate a început în urmă cu aproape 100 de ani, Mobilize Financial Services este brandul comercial al RCI Banque SA, o bancă franceză specializată în finanțare și servicii auto pentru clienții și dealerii Alianței.

Cu operațiuni în 36 de țări și aproape 4.000 de angajați, grupul a finanțat peste 1,4 milioane de contracte (vehicule noi și uzate) în 2021 și a vândut 4,7 milioane de servicii.

La sfârșitul anului 2021, activele performante medii se situau la 44,8 miliarde EUR în finanțare și venituri înainte de impozitare la 1.194 milioane.

Din 2012, grupul a lansat o afacere de colectare a depozitelor în mai multe țări. La sfârșitul lunii decembrie 2021, depozitele nete colectate au totalizat 21 de miliarde de euro sau 47% din activele nete ale companiei.

Pentru mai multe informații despre Mobilize Financial Services : www.mobilize-fs.com/

Urmăriți-ne pe Twitter: @Mobilize_FS

 

[1] În 2021, grupul a obținut un nivel record de recomandare din partea clienților, exprimat printr-un Net Promoter Score de + 53 puncte, cu 6 puncte mai mult faţă de 2020. Mobilize Financial Services reprezintă astfel un benchmark pe piaţa de profil.