RENAULT DEZVOLTĂ NOI PARTENERIATE CU SCOPUL DE A ÎMBUNĂTĂȚI EXPERIENȚA CONECTATĂ LA BORDUL VEHICULELOR SALE

  • Patru noi parteneri: EasyPark, Radioplayer, Sybel[1] si browser-ul Vivaldi;
  • O colaborare care a debutat pe noul Megane E-Tech Electric;
  • O ofertă de aplicații exclusiviste la bordul noii generații de vehicule Renault echipate cu sistemul OpenR Link[2];
  • Noi servicii disponibile: soluții simplificate pentru parcare, programe audio și browser de internet.

Ca parte a extinderii catalogului său de aplicații, Renault a dezvoltat patru noi parteneriate cu dezvoltatorii de aplicații pentru a îmbunătăți experiența clienților la bordul noilor sale vehicule echipate cu OpenR Link - interfața de infotainment, complet personalizabilă, intuitivă și conectată.

Pentru a pregăti sosirea noului Megane E-Tech Electric în toate reprezentanțele Renault din Europa, marca a adăugat patru aplicații noi pe care clienții le pot descărca prin OpenR Link. Utilizatorii pot accesa linkuri pentru a descărca aplicațiile împreună cu oferte negociate exclusiv prin MY Renault[3]. Clienții au apoi posibilitatea să aleagă dacă doresc să descarce conținutul pentru afișare direct în consola media a vehiculului.

 

EASYPARK, soluții simplificate pentru parcare  

EasyPark îmbunătățește experiența unică de conducere conectată, ajutându-i pe șoferi să gestioneze și să plătească parcarea fără a necesita un dispozitiv dedicat sau chiar un smartphone. Aplicația cu descărcare gratuită va oferi, de asemenea, cupoane și oferte exclusive utilizatorilor acestor servicii.

 

RADIOPLAYER, radio live și înregistrat și podcasturi

Cu aplicația gratuită "Radioplayer for Renault", utilizatorii vor avea acces la sute de stații radio, radio online și podcasturi în țările din Europa unde Radioplayer este prezent. Radiplayer le oferă acces simplu la tot acest conținut în modul live și replay și la datele asociate. Cu Radioplayer, utilizatorii beneficiază de numeroase funcții precum ascultarea ușoară și personalizată a posturilor de radio, afișarea titlurilor în curs de difuzare sau posibilitatea de a găsi toate programele în podcasturi. Alte servicii special concepute pentru Renault vor fi disponibile în curând.

 

SYBEL, mii de ore de conținut audio

Cu aplicația Sybel, șoferii și pasagerii vor beneficia de o experiență concepută în întregime pentru o călătorie plăcută, oferind în același timp o gamă largă de conținut audio, care reunește mii de ore de podcasturi, ficțiune, documentare, cărți audio și povești pentru copii. Include, de asemenea, o gamă de soluții special concepute de echipele de la Sybel pentru a fi folosite atunci când conduceți: liste de redare tematice cu trei ore de conținut preîncărcat, preluare de unde ați rămas, indiferent de dispozitivul pe care ați pornit, asistent vocal inteligent, recomandări personalizate și lista de favorite.

Pe lângă faptul că au acces la programe audio gratuite grozave, clienții vor primi și un abonament gratuit de 6 luni la Sybel+, oferta plătită care oferă conținut exclusiv și original.

 

VIVALDI, navigare cât timp așteptați

Cu aplicația gratuită de browser Vivaldi, clienții pot viziona, cumpăra și naviga din confortul propriului scaun auto, distrându-se în timp ce așteaptă ca mașina să se încarce, fără a avea nevoie de un smartphone sau de o tabletă. Pentru o mai mare siguranță, browserul poate fi folosit doar când mașina este parcată. Cu această aplicație, utilizatorii pot efectua apeluri video, pot configura accesul la aplicațiile online utilizate în mod obișnuit, pot accesa cu ușurință serviciile de streaming, pot sincroniza în siguranță datele browserului și multe altele. Deoarece Vivaldi păstrează în primul rând confidențialitatea utilizatorilor, clienții pot fi siguri că navighează în mod privat atunci când se află în vehiculele Renault cu sistem OpenR Link, iar datele lor nu sunt stocate de vehicul. Când vă conectați la un cont Vivaldi, datele de navigare pot fi partajate doar între alte dispozitive conectate la același cont. Aceste date nu sunt partajate nici măcar cu Renault.

 

“Suntem deosebit de entuziasmați să vedem aceste aplicații lansate pe toate vehiculele Renault echipate cu OpenR Link, cum ar fi Noul Megane E-Tech Electric și viitorul Austral. Aceste colaborări cu diferiții noștri parteneri care sunt EasyPark, RadioPlayer, Sybel și browserul Vivaldi sunt o expresie concretă a dorinței noastre de a le oferi clienților tot mai multe servicii, confort, siguranță și divertisment la bordul vehiculelor Renault.” evidențiază Frédéric Vincent, Executive Vice President - Information System & Digital.

Cele patru aplicații vor fi disponibile în interfața OpenR Link a Noului Megane E-Tech electric de îndată ce va ajunge în reprezentanțele Renault din Europa. Alte aplicații vor fi adăugate în catalog în viitorul apropiat.

 

DESPRE  RENAULT

Renault, marcă istorică de mobilitate și pionier al vehiculelor electrice în Europa, a dezvoltat întotdeauna vehicule inovatoare. Prin planul strategic „Renaulution”, Renault s-a angajat într-o transformare ambițioasă, generatoare de valoare, îndreptându-se către o gamă mai competitivă, mai echilibrată și mai electrificată. Ambiția sa este de a întruchipa modernitatea și inovația în tehnologie, energie și servicii de mobilitate în industria auto și nu numai.

 

DESPRE EASYPARK GROUP  

EasyPark Group, inclusiv aplicațiile EasyPark, PARK NOW, ParkMobile, RingGo și Park-line, este o companie tehnologică europeană de top care îi ajută pe șoferi să găsească și să gestioneze parcările și încărcarea EV. Tehnologia noastră ajută companiile, operatorii și orașele cu administrarea, planificarea și gestionarea parcărilor în peste 3.200 de orașe din peste 25 de țări. Ceea ce facem este să ușurăm viața urbană – câte un loc de parcare la momentul potrivit. Vizitați www.easyparkgroup.com pentru a afla mai multe informații.

 

Pentru intrebari referitoare la EasyPark Group:

Louise Ekman, Head of Group Communication, EasyPark Group - louise.ekman@easypark.net / +46 70 5222 117.

 

DESPRE RADIOPLAYER WORLDWIDE

Ţăile în care operează Radioplayer sunt: Marea Britanie, Germania, Franța, Spania, Canada, Irlanda, Austria, Norvegia, Belgia, Elveția, Danemarca, Italia, Țările de Jos și Suedia. Radioplayer Worldwide, platforma globală de radio partajată, este un parteneriat între UK Radioplayer și țările care au lansat modelul Radioplayer. A fost creat pentru a explora oportunitățile de colaborare tehnologică internațională prin radio. Pentru mai multe, vizitați www.radioplayerworldwide.org sau urmăriți @rpworldwide pe Twitter.

 

Pentru intrebari referitoare la Radioplayer Worldwide: 

Michael Hill - michael.hill@radioplayer.co.uk

Laurence Harrison - laurence.harrison@radioplayer.org

 

DESPRE SYBEL

Fondată de Virginie Maire și Matthieu Viala, Sybel este referința în streaming audio, reunind mii de ore de podcasturi, creații originale, documentare exclusive, cărți audio și povești pentru copii pe o singură platformă. Aleasă de Google drept „cea mai bună aplicație a anului” în toate categoriile, Sybel oferă o alternativă la ecrane prin catalogul său bogat și divers, axat pe cultură, educație și divertisment. Modelul său unic freemium, bazat pe împărțirea veniturilor cu podcasterii, sprijină crearea audio și dezvoltă un cerc virtuos pentru a oferi mai mult conținut premium ascultătorilor

 

Pentru intrebari referitoare la Sybel:

Antoine Banet-Rivet - antoine@mondayconseil.com / 06 21 72 35 27

Laurence Gallot - laurence@mondayconseil.com / 06 24 11 00 80

 

DESPRE BROWSERUL VIVALDI

Vivaldi, lansat în 2016, este un browser flexibil, complet personalizabil, care se adaptează utilizatorilor săi și oferă mai multe funcții decât orice alt browser modern. Misiunea de bază a lui Vivaldi este de a construi cel extins pachet de funcții, un browser personalizabil și au două reguli de bază: confidențialitatea este implicită și totul este o opțiune. În practică, aceasta înseamnă construirea de software care protejează confidențialitatea utilizatorilor, dar care nu urmărește modul în care îl folosesc. Vivaldi consideră că software-ul privat și securizat ar trebui să fie regula, nu excepția

 

Pentru intrebari referitoare la Vivaldi: 

Varsha Chowdhury - varsha@vivaldi.com

Svenja Maaske - svenja@vivaldi.com

 

[1]Aplicația Sybel este disponibilă inițial numai în limba franceză și accesibilă din Franța, Luxemburg, Elveția, Belgia și Monaco. Celelalte trei aplicații sunt disponibile pentru descărcare pentru clienții noștri din toată Europa, în funcție de țară.

[2]Noul sistem multimedia OpenR Link oferă cele mai bune tehnologii pentru a oferi aplicații și servicii accesibile și ușor de utilizat, precum și un sistem mereu actualizat. Oferă, de asemenea, o experiență de conectare fără precedent, total asemănătoare cu cea a unui smartphone sau a unei tablete și poate fi controlată cu degetele sau cu vocea prin recunoașterea vocală.

[3] Interfața MY Renault este disponibilă pentru toți clienții Renault. Oferă acces ușor la datele vehiculului și poate fi folosită pentru a programa un serviciu, a gestiona contracte sau a vorbi cu un expert în orice moment. Aflați mai multe despre MY Renault: https://www.renault.fr/decouvrez-myrenault.html