ZILE CU MAGIE PENTRU COPIII DEFAVORIZAŢI DIN ARGEŞ ŞI DÂMBOVIŢA

Pentru al treilea an consecutiv, Renault Group România a venit în sprijinul copiilor din medii defavorizate din județele Argeș şi Dâmbovița.

Cunoscută deja sub denumirea « Zile cu Magie », campania derulată la sfârşitul lunii decembrie, împreună cu organizația Salvați Copiii , a mobilizat angajații entităților din România ale Renault Group, ale căror donaţii s-au materializat în cadouri pentru 102 copii.

Cadourile, constând în hăinuțe şi dulciuri, au ajuns la centrele Salvați Copiii  « Creștem Împreună » din Pitești, respectiv « Școala după Școală » din județul Dâmbovița.

La fel ca în anii precedenți, cauza susținerii copiilor cu posibilități materiale limitate din comunitățile locale a avut un ecou puternic în rândurile angajaților Grupului.     

Hotărâtă să susțină educația şi să prevină abandonul școlar, Renault Group din România va continua să ofere sprijin centrului « Creștem Împreună » din Argeș, care încadrează minori cu vârste cuprinse între 6 şi 17 ani, provenind în principal din familii defavorizate sau având părinții plecați la muncă în străinătate.