Ultimele știri

Groupe Renault asigură vehicule pentru antrenamentul pompierilor în situaţii de urgenţă

Groupe Renault Romania este alături de pompierii români implicaţi în competiţiile de descarcerare şi acordare a primului ajutor. 

Conferința de Employer Branding a Angajatorilor din București

Emanuela Dobre - Employer Branding & Digital HR Strategist din echipa RH Groupe Renault România, a participat la Conferința de Employer Branding a Angajatorilor din București.

Renault dezvăluie Noul Kadjar

Renault dezvăluie astăzi Noul Kadjar, care va debuta la Salonul Auto de la Paris. Din 2015, Kadjar s-a remarcat în segmentul SUV-urilor compacte, cu ajutorul design-ului fluid, calităților dinamice și confortului său.

JEROME OLIVE ÎL ÎNLOCUIEŞTE INTERIMAR PE ANTOINE DOUCERAIN

Începând din luna septembrie, Jérome Olive va asigura funcția de director general al Automobile Dacia şi director general al Groupe Renault România, înlocuindu-l pe Antoine Doucerain. Responsabilităţile şi atribuţiile lui Jérome Olive vor fi exercitate pe perioadă de interimat până la o nouă nominalizare a Groupe Renault.  

Dacia lansează o platformă online pentru vânzarea modelelor din stoc

Inspirată de succesul înregistrat în decembrie 2017 cu ocazia lansării ediției limitate a Noului Duster printr-o platformă online dedicată, Dacia vine din nou cu o soluție de vânzări rapidă și practică

Renault susţine echipa româniei la Competiția internațională F1 in Schools

Renault investește în viitor şi declină pasiunea pentru Formula 1, contribuind la formarea de noi talente în spiritul performanței şi competitivității

Pages