Ultimele știri

RENAULT CLIO E-TECH HYBRID ESTE DISPONIBIL ÎN ROMÂNIA

Renault introduce pentru prima dată în gama Clio un motor E-TECH Hybrid 140 CP care asigură eficiență maximă și o reacție dinamică de neegalat. Sistemul E-TECH Hybrid beneficiază de experiența electrică a mărcii și este inspirat din tehnologia utilizată în Formula 1.

RENAULT REVOLUȚIONEAZĂ SEGMENTUL VAN CU NOILE MODELE RENAULT KANGOO ȘI RENAULT EXPRESS

Noul Renault KANGOO VAN se mută într-o zonă superioară, cu mai multe echipamente și introduce o inovație majoră cu sistemul Easy Side Access. În versiunea pentru pasageri, noul Renault KANGOO răspunde nevoilor familiilor și grupurilor dinamice, cu un design elegant și mai mult confort.

Liber la idei inovatoare pentru studenții de la facultățile tehnice din întreaga țară!

Studenții de la facultățile tehnice din România sunt invitați să se înscrie în concursul de inovație Twizy Off-the-Street 2020, organizat de Creative Lab și departamentul de Inovaţie al Renault Technologie Roumanie.

DACIA ANUNȚĂ PREȚURILE PENTRU NOILE MODELE LOGAN, SANDERO ȘI SANDERO STEPWAY

Prețurile noilor modele pornesc de la 8.400 de Euro pentru Noul Logan, 8.600 de Euro pentru Noul Sandero și 12.050 de Euro pentru Noul Sandero Stepway.

NOUL RENAULT TRAFIC COMBI ȘI SPACECLASS: PENTRU O EXPERIENȚĂ ȘI MAI PLĂCUTĂ

Renault prezintă în avanpremieră noua sa gamă Trafic dedicată transportului de pasageri, ce include două modele: Noul Renault Trafic Combi și Noul Renault SpaceClass.

GROUPE RENAULT ROMÂNIA LANSEAZĂ PLATFORMA DIGITALĂ DE EDUCAȚIE: RENAULT BUSINESS ACADEMY

Groupe Renault lansează în premieră platforma de consultanță și cursuri cu tematică specifică industriei auto: Renault Business Academy (www.rba.digital).

Pages