Ultimele știri 2014

Automobile Dacia a donat 7500 litri de apă către Consiliul Judeţean Argeş

În perioada Sărbătorilor de iarnă, Automobile Dacia a făcut o donaţie de 7500 litri de apă minerală către Consiliul Judeţean Argeş.

11.000 de copii din Argeş şi Dâmboviţa vor beneficia de echipamente IT donate de Renault România şi recondiţionate de Ateliere Fără Frontiere

Luni, 15 decembrie, Renault România şi asociaţia Ateliere Fără Frontiere şi-au dat întâlnire la Mioveni, alături de reprezentanţi ai unor

Nicolas Maure şi Maria Ştefănescu, Cetăţeni de Onoare ai Mioveniului

Directorul general al Automobile Dacia, Nicolas Maure, a fost desemnat joi, 11 decembrie, “Cetăţean de onoare al oraşului Mioveni”.

Dacia, Maşina Oficială FILB 7

Dacia a susţinut cea de a VII-a ediție a Festivalului Internațional de Literatură de la București, cel mai important festival internațional, independent, de literatură din România.

Gala Cariere: Cornel Olendraru, premiat la categoria Management

Cornel Olendraru, directorul uzinei Vehicule Dacia a fost premiat in cadrul Galei revistei Cariere, « Oameni care ne inspira », editia 2014.

Câştigătorii Proiectului de solidaritate digitală Renault România

Proiectul de solidaritate digitală, realizat de Renault România împreună cu Ateliere Fără Frontiere s-a încheiat şi au fost desemnaţi câştigătorii.

Pages