Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a vizitat Uzinele Dacia

  • Alteța Sa Regală Principesa Moștenitoare Margareta a României a vizitat, miercuri, 8 octombrie, Uzinele Dacia de la Mioveni, la invitația președintelui-director general al Dacia, Nicolas Maure. Alături de Alteța Sa Regală, au luat parte reprezentanți ai Fundației Principesa Margareta a României.

    Principalele activități vizitate de Alteța Sa Regală Principesa Margareta au fost departamentul Montaj, din cadrul Uzinei Vehicule Dacia (UVD), și departamentul Asamblaj Motoare H4 al Uzinei Mecanica și Șasiuri Dacia (UMCD). Pe parcursul vizitei, directorii celor două uzine, Cornel Olendraru, directorul UVD, și Philippe Nottez, directorul UMCD, alături de șefii celor două departamente, au prezentat activitățile derulate de echipele lor și au răspuns întrebărilor Alteței Sale Regale.

    La finalul vizitei, Principesa Moștenitoare a avut o scurtă întâlnire cu mai multe angajate în Departamentul Asamblaj Motoare H4.

    Dacia este unul dintre partenerii Fundației Principesa Margareta a României susţinând, din acest an, programul naţional “Tinere Talente”. Muzicieni și artiști plastici, cu vâsta cuprinsă între 14 şi 24 ani, lipsiţi de mijloacele financiare necesare dezvoltării carierei artistice, beneficiază, prin acest program, de o bursă în valoare de 2.000 euro, mai multe sesiuni de mentorat, o tabără de creaţie la Tescani şi evenimente de promovare a talentului individual.

    Evenimentul aniversar ”Renault și Dacia de 15 ani în prime-time”, organizat de Renault România, la finalul lunii septembrie, la Centrul Tehnic de la Titu, a cuprins lucrări ale tinerilor artişti plastici, precum și un spectacol unic pus în scenă de muzicienii sprijiniţi de Fundaţia Principesa Margareta a României.