Copiii din Mioveni au primit cadou de 1 iunie o gradinita noua

  • Primaria si Consiliul Local Mioveni impreuna cu Automobile Dacia le-au daruit copiilor din oras o gradinita de ziua lor. Miercuri, 1 iunie 2011, a avut loc, la Mioveni, inaugurarea Gradinitei nr. 1 „Florile Soarelui” de pe strada Logofat Stanciu Mihoveanu.

    Gradinita este investitia Primariei si a Consiliului Local Mioveni, care au alocat fonduri pentru construirea cladirii cu destinatie de institutie de invatamânt prescolar, o premiera pentru Mioveni.  Dotarile interioare ale spatiilor de invatare si de joaca au fost oferite de Automobile Dacia, partener al acestui demers.

    Cu ocazia taierii panglicii, Ion Georgescu, primarul orasului Mioveni, a declarat ca gradinita nu ar fi fost dotata fara sprijinul Automobile Dacia: ”Este prima gradinita construita de la inceput in acest scop, nu este o re-amenajare. Le multumim partenerilor nostri de la Automobile Dacia pentru ca se implica in actiunile comunitatii locale, aceasta fiind doar un exemplu alaturi de nenumarate altele”.

    „In calitate de parinte a cinci copii, inteleg foarte bine importanta unui spatiu adecvat pentru educare, dar si pentru recreere. Ma bucur ca am contribuit la dotarea unui asemenea spatiu pentru copiii angajatilor Dacia si ai locuitorilor din Mioveni”, a declarat Jérôme Olive, Director General al Automobile Dacia.

    Din cei 200 de copii care vor frecventa programul prelungit al unitatii scolare, peste 60% sunt ai angajatilor Dacia, iar 10 % sunt copii ce provin din familii cu dificultati materiale.