Cum să te pregătești pentru întâlnirea cu angajatorul de top ?

În fiecare primăvară și în fiecare toamnă se strâng la Sala Palatului angajatorii de top din țară. În ultimii 7 ani, am fost prezenți cu oferta de job-uri, de stagii și în permanență interesați în a atrage oameni pasionați de industria auto, talente pentru Renault România.

Cu o lună înainte de fiecare ediție începem să ne facem temele și să ne pregătim pentru întâlnirea cu posibilii candidați și, de ce nu, cu viitorii noștri colegi.

Avem grijă ca oferta noastră, de locuri de muncă sau de stagii, să fie actualizată și vizibilă, ne preocupăm ca spațiul nostru de la eveniment să ne reprezinte și să fie unul pe care candidații pasionați de industria auto să își dorească să îl descopere la fiecare vizită.

La fiecare ediție, managerii tehnici prezenți sunt în căutare de candidați interesanți și sunt gata de un prim interviu la fața locului.

În 2 zile de eveniment, în care pe la fiecare stand trec mii de candidați, îi vom reține pe cei care ne atrag atenția, pe cei care au acel ceva care face diferența.

Ne atrage atenția un candidat care:

- s-a documentat înainte de a se întâlni cu noi, care știe că Renault România este producător auto și cunoaște oferta noastră;
- știe ce tip de job își dorește, ce gen de echipă și de manager;
- își pune în valoare orice experiență profesională, de la acțiuni de voluntariat, la stagii, până la posturi cu bugete administrate de mii de euro;
- are ținuta și limbajul adaptat evenimentului la care se află.

Ne găsești la târgul Angajatori de Top, 17 - 18 octombrie, în București, la Sala Palatului.