Dacia Duster Offroad Experience a ajuns la Cluj

Caravana Dacia Duster Offroad Experience s-a oprit la Cluj in perioada 10-12 septembrie, in parcarea centrului comercial Iulius Mall, unde a fost amenajat un circuit de offroad ce a cuprins mai multe probe de dificultate. Timp de trei zile, Timp de trei zile, circuitul a fost deschis pentru publicul clujean, care a putut testa Dacia Duster alaturi de piloti profesionisti pentru a se convinge de performantele 4x4 ale modelului.

Dupa succesul inregistrat in capitala, pe litoral si la Timisoara, Dacia Duster Offroad Experience le-a oferit ocazia clujenilor de a participa la demonstratii inedite cu trei modele Dacia Duster cu tractiune integrala. Vehiculele sunt versiunea de echipare vârf de gama Laureate si sunt echipate cu noua motorizare diesel 1.5 dCI 110 CP. Peste 3000 de persoane au participat pâna in prezent la drive-testele cu Dacia Duster.

Circuitul amenajat in incinta parcarii Iulius Mall a cuprins sase obstacole ce simulau cu fidelitate conditiile de rulare pe teren accidentat. Punctul de atractie a fost trunchiul de con cu un unghi de 32°, pe care se poate rula atât cu toate cele patru roti ale vehiculului, cât si doar cu doua roti. Alte doua obstacole care au stârnit curiozitatea participantilor la drive-teste au fost rampa cu inaltimea de 2 metri si balansoarul.

Circuitul a fost deschis pentru public vineri, 10 septembrie, iar drive-testele au continuat pe toata durata weekend-ului, dupa urmatorul program: 10 si 11 septembrie / 12:00-21:00, 12 septembrie / 11:00-21:00. Reprezentanti ai agentului Dacia Service Cluj Feleac au fost prezenti pe tot parcursul evenimentului si le-au oferit ocazia celor interesati sa conduca ei insisi Dacia Duster, la un drive-test in oras.

Alte atractii pentru clujeni la Dacia Duster Offroad Experience au fost concursurile cu premii organizate de Dacia si partenerii sai – BRD Groupe Société Générale, Danone si Orange – pe toata durata spectacolului. Dacia a organizat tombole cu mai multe premii surpriza pe tot parcursul zilei.

Ultima destinatie a caravanei Dacia Duster Offroad Experience a fost Iasi (17-19 septembrie).