Dacia Logan face turul Romaniei

Aflata la a treia editie, "Caravana Dacia" va fi prezenta in lunile martie, aprilie si mai in opt orase ale tarii pentru a pune in evidenta calitatile rutiere ale modelului Logan. Incepand din aceasta saptamana, Dacia lanseaza o ampla campanie de teste cu modelul Logan. Intitulata "Caravana Dacia", aceasta actiune va permite clientilor potentiali sa descopere confortul interior, comportamentul rutier si robustetea Logan.

In perioada 25 martie - 29 mai, "Caravana Dacia" va efectua un traseu in opt orase din Romania: Ploiesti, Focsani, Sibiu, Constanta, Bucuresti, Targu Mures, Arad si Iasi. Caravana va poposi trei zile in fiecare oras, iar participantii vor avea la dispozitie sase vehicule Logan Laureate 1.4 MPI si sase Logan Ambition 1.6 MPI pe care le vor putea testa pe un traseu ales.

Pe langa ocazia de a conduce ultimul model Dacia, participantii la Caravana vor descoperi numeroase surprize: concursuri, concerte cu trupa Holograf si o tombola al carei mare premiu consta, in fiecare oras, intr-o Dacia Logan Ambition 1.6 MPI oferita de RCI Leasing Romania. Pe perioada Caravanei Dacia, 25 martie - 29 mai, clientii interesati de achizitionarea unui autovehicul Dacia vor beneficia de o oferta completa de produse financiare din partea grupului RCI Romania, prin filialele sale RCI Finantare si RCI Leasing.

Programul "Caravanei Dacia":
Ploiesti (25 - 27 martie)
Focsani (1 - 3 aprilie)
Sibiu (8 - 10 aprilie)
Constanta (15 - 17 aprilie)
Bucuresti (22 - 24 aprilie)
Targu Mures (13 - 15 mai)
Arad (20 - 22 mai)
Iasi (27 - 29 mai)

Inca de la lansare, peste 50.000 vehicule Dacia Logan au fost vandute si comandate in Romania si la export. In prezent, Logan este comercializat in treisprezece tari: Romania, Bosnia, Croatia, Ungaria, Macedonia, Cehia, Serbia - Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Polonia, Turcia, Siria si Liban. Expansiunea internationala va continua in 2005 o data cu comercializarea Logan in 35 de tari pana la sfarsitul anului.