Dacia, in top 10, cele mai valoroase companii din Romania

Marti, 24 noiembrie, Dacia a primit din partea Ziarului Financiar premiul pentru una dintre cele mai valoroase companii din Romania. Dacia se afla in Top 100 Cele mai valoroase companii din Romania, iar cele care ocupa primele 10 locuri au fost premiate in cadrul celei de-a 10-a editie a Galei, organizata de cotidianul de business,  Ziarul Financiar. Nicolas Maure, presedinte director general Dacia si director general Groupe Renault Romania, prezent la eveniment, a declarat:

« Anul trecut, Dacia a depăşit pragul de 500.000 de maşini vândute în lume, cu o cotă de piaţă de 2,48% în Europa.

Anul acesta, am introdus în oferta comercială noi versiuni:

o versiune de top, Logan Prestige

şi cealaltă, pentru cel mai vândut SUV de pe piaţa românească şi la nivel de Groupe Renault în lume, Duster: Duster connected by Orange, destinată exclusiv clienţilor români, cu conexiune WIFI inclusă, timp de 2 ani.

La uzina de la Mioveni vom depăşi nivelul de anul trecut al producţiei. Vom încheia anul cu peste 340.000 de vehicule produse, ceea ce ilustrează succesul comercial al modelelor din gama Global Access.

Toate acestea n-ar fi posibile fără contribuţia celor peste 16.000 de angajaţi ai Groupe Renault în România. Lor le duc acest premiu.

La final, aş vrea să vă ofer o carte. Pentru că la Dacia nu facem doar maşini. Susţinem cititul în orice formă.

În week-end-ul trecut am lansat la Gaudeamus Manualul alternativ de bord, reinterpretat literar de scriitori, jurnalişti şi lideri de opinie din România.

Felicitări pentru gală şi pentru cei 17 de existenţă a uneia dintre cele mai importante surse de ştiri din România, Ziarul Financiar! »