Gala Cariere: Cornel Olendraru, premiat la categoria Management

  • Cornel Olendraru, directorul uzinei Vehicule Dacia a fost premiat in cadrul Galei revistei Cariere, « Oameni care ne inspira », editia 2014. Directorul uzinei Vehicule Dacia a primit premiul la categoria Management.

    Cu doua luni in urma, Olendraru a acordat un interviu site-ului www.cariereonline.ro , pentru sectiunea « Oameni care ne inspira », alaturi de alte personalitati din diverse domenii. Interviul, intitulat « Liderul care isi apreciaza oamenii mai mult decat meseria », a adunat peste 6.000 de vizualizari si s-a concretizat cu nominalizarea responsabilului uzinei Dacia de la Mioveni la premiile Cariere, categoria Management.

    Castigatorii pentru toate categoriile de premii ale Galei (Leadership pentru intreaga cariera, Inovatie, Profesii liberale, Antreprenoriat, Tineri antreprenori, HR Manager, Business Ambasador, Expati care simt romaneste, Leadership feminin, Management) au fost desemnati in urma votului online, de-a lungul unei campanii derulate pe site-ul care a gazduit interviurile.

    Prezent la eveniment, Olendraru a marturisit ca este « primul premiu pe care il primeste » si a multumit colegilor de la uzina pe care o conduce, celor care au votat, dar si fostilor colegi pe care i-a avut de-a lungul parcursului sau profesional.