Marele premiu al tombolei Gaudeamus este un Logan 10 ani, oferit de Dacia

Dacia este prezentă pentru al nouălea an la târgul internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, la Bucureşti (19 – 23 noiembrie), și oferă marele premiu al tombolei Gaudeamus, un vehicul Logan 10 ani. Câştigătorul va fi stabilit prin tragerea la sorţi a biletelor şi a abonamentelor de intrare la târg.

Când te gândeşti la „Amintiri din Copilărie” (Ion Creangă), care este primul parfum pe care ţi-l inspiră? Cireşe, flori de tei, iarbă proaspăt cosită, plăcinte moldoveneşti? Aceasta este una dintre întrebările cu care vizitatorii vor fi întâmpinaţi în standul Dacia, la Gaudeamus, din acest an. „Vor fi întrebări despre titluri celebre de cărţi, din literatura română sau universală. Este mesajul principal pe care Dacia îl transmite iubitorilor de carte la nouă ani de când face echipă cu târgul de carte Gaudeamus. Asociem cărţile cu parfum. Şi ar fi două tipuri de parfumuri. Unul care se degajă imediat ce deschidem o carte şi, altul, pe care ni-l lasă cartea la final. Cei care vor ghici parfumul cărţii, din mai multe variante posibile, vor primi cadou odorizante stilizate de maşină cu parfum de carte (vezi galeria foto aici). Fiecare odorizant va avea un link unde se vor putea asculta audiobook-uri. Astfel, cărţile îi vor însoți în toate drumurile cu Dacia”, povesteşte Anca Oreviceanu, director comunicare Dacia.

Lansări de carte, momente artistice, activități inedite pentru copii, întâlniri cu personalităţi din diverse domenii, concursuri cu premii, popas pentru lectură şi răsfoit cărţi preferate, toate acestea vor avea loc în standul Dacia, amenajat la târgul internaţional Gaudeamus – Carte de învăţătură, la Bucureşti, în perioada 19 – 23 noiembrie (detalii,aici).

Organizatorii târgului asigură o tombolă pe toată perioada târgului, iar premiul cel mare este un vehicul, serie limitată aniversară Logan 10 ani, oferit de Dacia. Tragerea la sorţi va avea loc în standul Dacia.

Evenimente în standul Dacia

Vineri, 21 noiembrie

10:00 – 20:00 Tombolă organizată în parteneriat cu librăria Cărtureşti

Cărţile anului 2014 la Cărtureşti (Cititorul are întotdeauna dreptate. Tu alegi cărţile)

11:00 – 14:00 Organizaţia Internaţională a Francofoniei

Moment artistic muzică africană (flash mob) asigurat de Centrul Cultural francofon din Buzău

13:00 – 16:00 Program pentru copii

Profesorul Trăsnit”: workshop cu tema Fabrica de Arome

17:00 – 18:00

Radio România Actualităţi - Lansare de Carte: Povestea trecătorilor din Bucureşti”, volumul IV

Sâmbătă, 22 noiembrie

10:00 – 20:00 Tombolă organizată în parteneriat cu librăria Cărtureşti

Cărţile anului 2014 la Cărtureşti (Cititorul are întotdeauna dreptate. Tu alegi cărţile)

12:00 – 13:00 Academia de Studii Economice

Lansare de carte: Educaţie şi leadership. Realităţi şi experienţe româneşti”, autor Mariana Nicolae

13:30 – 14:30 Editurile Polirom şi Cartea Românească

Lansare de carte: „Medaliile succesului. Marele muzeu al cărţii.Volumul III”, autori Georgeta Pânişoară, Ion-Ovidiu Pânişoară

15:00 Radio România Actualităţi

Invitaţi de nota 10, Olimpici internaţionali

Duminică, 23 noiembrie

10:00 – 20:00 Tombolă organizată în parteneriat cu librăria Cărtureşti

Cărţile anului 2014 la Cărtureşti (Cititorul are întotdeauna dreptate. Tu alegi cărţile)

14:00 Tragere la sorţi tombola târgului Gaudeamus (Marele premiu, Serie Limitată Dacia Logan 10 ani)

17:00 – 18:00 Institutul Francez

Premiile Goncourt (invitaţi speciali - membrii juriului)

De 9 ani, Dacia susţine literatura, încurajează cititul în orice formă, carte tiparită, e-book sau audiobook, şi invită iubitorii de carte la Gaudeamus. Este unul dintre parteneriatele importante si tradiționale ale Dacia. În ultimii ani, edituri, autori români și străini de renume au ales să își lanseze cărțile în standul Dacia la Gaudeamus.