Peste 1000 de drive-teste la Dacia Duster Offroad Experience in Timisoara

Etapa de la Timisoara a caravanei Dacia Duster Offroad Experience s-a incheiat duminica, 5 septembrie, la Iulius Mall. Aproape 1000 de timisoreni au ales sa testeze Dacia Duster alaturi de soferi profesionisti, pe un circuit conceput pentru a pune in evidenta performantele 4x4 ale modelului. Alte 200 de persoane au condus Dacia Duster pe un traseu in oras, datorita agentului Auto Europa.

Dacia Duster Offroad Experience le-a oferit timisorenilor ocazia de a experimenta senzatiile unui drive-test pe teren accidentat, in totala siguranta, alaturi de piloti profesionisti de 4x4. Participantii au putut analiza comportamentul celui mai recent model Dacia, capacitatile sale de trecere, suspensiile si etajarea echilibrata a cutiei de viteze cu o prima viteza scurta (5,79 km/h pentru 1000 tr./min), care permite abordarea celor mai dificile obstacole. in circuit au fost disponibile 3 vehicule cu tractiune integrala, versiunea vârf de gama (Laureate), echipate cu noua motorizare 1.5 dCI 110 CP.

Caravana Dacia Duster Offroad Experience va ajunge saptamâna aceasta la Cluj (10-12 septembrie), iar ultima oprire va fi la Iasi (17-19 septembrie).