Renault România este prezentă pentru al şaptelea an la Angajatori de Top

La ediția de toamnă a Angajatori de Top 2014, Renault România caută ingineri specialişti în domeniul auto și lansează temele pentru programul de internship „Drive Your Future 2015”.

Renault România este prezentă pentru al şaptelea an la târgul „Angajatori de Top”, organizat în Bucureşti, în zilele 17 şi 18 octombrie. Compania caută la această ediţie a târgului persoane cu experienţă relevantă în domeniile inginerie electrică, inginerie mecanică, electronică, telecomunicaţii, autovehicule rutiere şi ingineria şi managementul sistemelor tehnologice.

Candidaţii care doresc să aplice la Renault România trebuie să îndeplinească următoarele cerinţe:

- experienţă de minim doi ani în domeniile: proiectare piese plastice şi proiectare cablaj
- experienţă de management de proiect
- cunoştinte despre tehnica automobilului
- cunoştinte tehnice şi economice despre procesele logistice şi de transport
- cunoştinţe de limbi străine (engleză, franceză şi rusă)
- cunoştinte operare MS Office
- cunoştinţe utilizare program de proiectare Catia V5
- aptitudini de negociere şi orientare către client

În plus, aceştia trebuie să dea dovadă de capacitate de lucru în echipă şi în transvers, capacitate de comunicare şi să fie disponibili pentru a lucra în Bucureşti, Piteşti sau Mioveni.

Informaţii complete despre posturile disponibile, cât şi despre criteriile de recrutare, pot fi accesate pe site-urile Renault România (www.daciagroup.com şi www.renault-technologie-roumanie.com) dar şi la stand, în zilele dedicate târgului. Specialişti ai echipelor de inginerie din cadrul companiei vor realiza interviuri chiar în stand cu candidaţii care răspund cel mai bine criteriilor de recrutare.

La această ediţie a târgului, compania lansează și temele programului de internship „Drive Your Future 2015”, adresat studenţilor în anii II, III, IV şi masteranzilor din toată ţara.

Studenţii şi masteranzii pot beneficia de stagii:

- pe platforma industrială de la Mioveni (Uzina Vehicule, Uzina Mecanica şi Şasiuri, Direcţia Logistică sau Matriţe Dacia)
- la centrul de inginerie Renault Technologie Roumanie, la Bucureşti (proiectare) sau Titu (testări vehicule şi componente mecanice),
- la Renault Commercial Roumanie (filiala comercială)
- în cadrul funcțiilor suport (ex: Direcţia de Sisteme Informatice sau Servicii Logistice).

Cei interesaţi să intre în lumea automobilului pot face cunoştinţă cu principalele activităţi ale Renault România în cele două zile dedicate târgului. Oferta de teme pentru accesarea unui internship în companie este disponibilă pe site-urile www.daciagroup.com şi www.renault-technologie-roumanie.com în perioada următoare. Selecţia va fi făcută pe baza candidaturilor şi a unor interviuri cu responsabili de resurse umane ai Renault România şi specialişti din zona temelor propuse.

Renault România

A face parte din Renault România astăzi, înseamnă a beneficia de întreaga paletă de meserii existente în industria automobilului şi de cinci locaţii în care se desfăşoară activitatea: Piteşti, Mioveni, Oarja, Bucureşti şi Titu.

Principalele activităţi ale companiei:

  • Design: Renault Design Central Europe (București)
  • Inginerie: Renault Technologie Roumanie (inclusiv Centrul Tehnic Titu)
  • Fabricaţie: Uzinele Dacia Mioveni, Direcţia Logistică (inclusiv International Logistic Center) Matriţe Dacia (Piteşti)
  • Comercializare și finanțare, servicii post-vânzare: Renault Commercial Roumanie (inclusiv Centrul de Piese de Schimb de la Oarja), RCI

În cifre:

  • 17.000 angajaţi (din care 31% sunt femei)
  • 2,3 miliarde de euro investiţii
  • 4,48 miliarde de euro cifră de afaceri în 2013
  • 2,9% din Produsul Intern Brut al României
  • 130.000 de locuri de muncă generate în industria auto (peste 1.500 de furnizori implantaţi în România)