Reteaua Dacia sarbatoreste lansarea Logan 1.5 dCi, intre 29 septembrie si 3 octombrie, cu ocazia operatiunii Porti deschise

Dacia organizeaza in perioada 29 septembrie - 3 octombrie in toate show-room-urile din tara operatiunea "Porti deschise" pentru a permite celor interesati sa descopere Logan echipat cu motorul diesel 1.5 dCi, precum si oferta de produse financiare. In cadrul acestui eveniment exceptional, vizitatorii vor putea testa gratuit modelul si vor putea participa la numeroase concursuri cu premii atractive.

In toata reteaua comerciala Dacia, in perioada 29 septembrie - 3 octombrie, vizitatorii vor avea ocazia sa descopere Logan echipat cu noua versiune de motorizare, 1.5 dCi, precum si oferta de servicii asociate (finantare si post-vanzare), cu prilejul operatiunii "Porti deschise". Motorizarea Diesel Common Rail echipeaza in premiera vehiculele Dacia, fiind propusa clientilor in 3 versiuni: Ambiance, Preference si Laureate. Timp de cinci zile, de la 8 dimineata pana la 8 seara, persoanele interesate vor putea testa gratuit performantele Logan Diesel 1.5 dCi 65 CP.

Pe langa activitatile de sarbatoare propuse publicului de catre fiecare agent autorizat Dacia - jocuri, concursuri, vizite insotite de catre un ghid Dacia - toti vizitatorii vor putea participa la tombola organizata de Dacia ale carei premii constau in cinci vehicule Dacia Logan Preference 1.5 dCi, in valoare de 8.225 Euro fiecare si 500 de miniaturi Logan 1.5 dCi in valoare de 15 Euro fiecare. Cupoanele necesare participarii se vor gasi in reteaua de agenti autorizati Dacia incepand cu data de 29 septembrie. In premiera, cupoanele pot fi descarcate inca din prima zi a operatiunii "Porti deschise" de pe site-ul internet www.dacia.ro. Regulamentul de participare la tombola poate fi consultat atat pe site-ul www.dacia.ro, cat si la Vocea Clientului, apeland la numarul de telefon 0248 500 000.

Clientii interesati de achizitionarea unui autovehicul Dacia vor beneficia de o oferta completa de produse financiare, din partea grupului RCI Romania, prin filialele sale RCI Finantare si RCI Leasing: credit in lei sau in euro pentru persoane fizice si leasing in euro pentru persoane fizice, persoane fizice autorizate si persoane juridice. In perioada operatiunii "Porti deschise", RCI vine cu oferte promotionale de credit - o rata de 299 RON /luna si leasing - o rata echivalenta cu 299 RON /luna pentru toate versiunile Logan, atat benzina cat si diesel.