ROLUL CATALIZATORILOR ÎN CADRUL POLULUI AUTO MUNTENIA

În data de 23 ianuarie, la sediul ACAROM s-au semnat actele adiționale la acordurile de parteneriat din cadrul pachetului integrat de proiecte al Polului Auto Muntenia.

Totodată Directorul Agenției pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia a devenit membru în Consiliul Director al Polului.

Agenția pentru Dezvoltare Regională Sud Muntenia s-a alăturat celorlalți catalizatori ai polului, iar prin Directorul Liviu Mușat a mulțumit pentru invitația de a participa la procesul decizional în cadrul acestui proiect atât de important pentru regiunea SUD MUNTENIA, declarând că „în calitate de membru în Consiliul Director al Polului Auto Muntenia, se va implica cu toată expertiza pe care o deține în acest proiect, contribuind cât mai mult la consolidarea mediului de afaceri din regiunea noastră”. Acesta a mai adăugat că „suntem în pragul debutului unui nou ciclu financiar 2014 – 2020, iar așteptările societății românești faţă de noile Programe operaționale sunt foarte mari. Noi sperăm că, folosind toată experiența din toate domeniile, la toate nivelurile, național și regional, să pornim de la începutul celui de-al doilea semestru depunerea de proiecte, astfel încât să absorbim cât mai multe fonduri”.

Un alt catalizator cu rol important în cadrul Polului este entitatea de management a polului, SC PROCONSULT SRL, care asigură implementarea cu succes a tuturor proiectelor depuse în cadrul pachetului integrat, acesta fiind şi interesul comun al tuturor membrilor polului de competitivitate. Realizarea proiectelor conform cerințelor asumate în cadrul cererilor de finanțare depuse, reprezintă cheia succesului strategiei de dezvoltare a POLULUI AUTO MUNTENIA şi garanţia competitivităţii membrilor polului.

Se remarcă astfel sprijinul oferit de către catalizatori în activitățile de înființare și dezvoltare a polului de competitivitate.