Tombola prilejuita de operatiunea Porti deschise a facut fericiti cinci castigatori

Dacia a organizat in perioada 29 septembrie - 3 octombrie in toate show-room-urile din tara operatiunea "Porti deschise" pentru a permite celor interesati sa descopere modelul Logan echipat cu motorul diesel 1.5 dCi, precum si oferta de produse financiare.

Tombola prilejuita de operatiunea "Porti deschise" a facut fericiti cinci castigatori provenind din cinci orase diferite. Astfel, Constantinescu Andreea din Bucuresti, Tudose Nicoleta din Braila, Santa Janos din Miercurea Ciuc, Bojtor Laura Gabriela din Oradea si Serban Silviu Valentin din Ploiesti, au intrat in posesia unei Dacia Logan Preference 1.5 dCi, in valoare de 8.225 Euro fiecare. Extragerea cupoanelor castigatoare a avut loc in cadrul unei festivitati organizate in show-room-ul Dacia din Bucuresti (Calea Floreasca 133 - 137), cu participarea unei comisii de specialitate. Cu aceeasi ocazie, au fost desemnati castigatorii celor 500 de miniaturi Logan 1.5 dCi, in valoare de 15 Euro fiecare.

In cadrul operatiunii "Porti deschise", deja traditionala, vizitatorii au putut testa gratuit Logan 1.5 dCi si au participat la numeroase surprize oferite de Dacia. In toata reteaua comerciala Dacia, in perioada 29 septembrie - 3 octombrie, peste 22.500 de persoane au testat gratuit noul Logan 1.5 dCi.