Ultimele știri 2020

Renault anunță echipările și prețurile din România pentru Noul Talisman

Noul Renault Talisman este disponibil în România începând de astăzi, cu un design și mai impunător și tehnologie de top.

MANAGEMENT NOU LA RENAULT DESIGN CENTRAL BUCHAREST

Începând de la 1 ianuarie 2021, Centrul de Design al Grupului Renault de la București va fi coordonat de Ory Yohann în funcția de șef Studio Design. 

MAGIA DE CRĂCIUN PENTRU 460 DE COPII CU DIFICULTĂȚI MATERIALE VINE DE LA ANGAJAȚII GROUPE RENAULT ROMÂNIA

Groupe Renault România, în parteneriat cu Organizația Salvați Copiii și revista Unica, a lansat campania de strângere de fonduri pentru achiziția de cadouri de Crăciun pentru copii care provin din familii cu dificultăți materiale.

GROUPE RENAULT ROMÂNIA: CRISTIAN ȚUCĂ VA CONDUCE DIRECȚIA ACHIZIȚII

De la 1 ianuarie 2021, Cristian Țucă îl înlocuiește pe Flavio de Almeida în functia de director executiv al direcției Achiziții Groupe Renault România. 

Echipa Green Thrust este câștigătoarea concursului de inovație Twizy Off-the-Street 2020

Proiectul propus de Green Thrust a constat  într-o soluţie inovatoare de alimentare pentru maşinile electrice: un concept de „range extender”, bazat pe turbina cu gaze, care dă posibilitatea maşinilor să fie pornite sau utilizate, în timp ce bateria se încarcă.

UN SHOWROOM VIRTUAL PENTRU A DESCOPERI NOUA GENERAȚIE DE MODELE DACIA

Publicul interesat poate afla în aceste zile detalii despre cele mai noi modele Dacia urmărind o serie de transmisiuni live interactive difuzate pe Internet, FB și YouTube. Peste 10.000 de persoane au profitat de această oportunitate în prima zi a campaniei.

Pages