Renault

Renault este brandul global al Grupului, prezent în 134 de țări din întreaga lume și comercializat prin 12.000 de puncte de vânzare.

Cel mai important brand francez din lume, Renault a căutat întotdeauna să reinventeze utilizarea automobilelor și să dezvolte concepte inovatoare. Modelele mărcii, cu liniile lor senzuale și calde, ușurează viața de zi cu zi datorită modularității, conectivității și chiar funcțiilor lor intuitive. O abordare axată pe inovație pentru a permite clienților noștri să-și trăiască viața cu pasiune.

Designul Renault este recunoscut instantaneu. Un stil senzual și cald, pentru frumusețea interioară și exterioară care stârnește emoție. Prin „designul său francez”, Renault a provocat mereu standardele, a contestat convențiile, pentru a oferi concepte inovatoare și a reinventa codurile pieței auto.

Renault este recunoscut ca pionier al mobilității 100% electrice. În acest moment, gama de modele electrice și hibride ale Renault este una dintre cele mai complexe de pe piață.

Noi tehnologii, vehicule electrice, hibride, modele conectate, aplicații personalizate ... La Renault, pasiunea este motorul care rulează cu scopul de a îndeplini o promisiune: aceea de a ușura clienților viața de zi cu zi. Vehiculele și serviciile oferite de marca Renault sunt concepute pentru a deveni parteneri de călătorie și pentru a satisface orice nevoie a clienților.

Renault este și brandul cu o pasiune absolută pentru motorsport. Un jucător cheie în diferitele formule sportive, inclusiv Formula 1, Renault are un palmares unic pentru un producător generalist. Cu experiența sa în competiții din întreaga lume, marca aduce de pe circuit pe stradă cele mai performante tehnologii prin gama sa Renault Sport.