REDIRECȚIONARE 3.5%

 • Alătură-te și în 2021 cauzelor Fundației Groupe Renault România!

  În 2020, în plină criză sanitară,  am lansat campania de redirecționare a impozitului pe venit prin formularul 230. Am răspuns prompt unei nevoi a societății. Cu ajutorul companiei și al celor care au donat, pentru 200 de copii școala nu s-a oprit. Învață de pe tablete primite de la Fundație.

  În 2021, lansăm Bursele de Educație Constantin Stroe:

  • 10 Burse de performanță 
  • 50 de Burse sociale

  Bursele se derulează prin intermediul Fundației și pot fi susținute de către angajați ai Grupului Renault în România și orice persoană care crede în performanța prin educație.

  Poți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit și/sau pensie completând formularul 230.

   

  Ce reprezintă formularul 230?

  Oricine poate decide asupra destinației unei părți din impozitul pe venit datorat statului.  Astfel, poate redirecționa până la 3,5% din impozitul anual către o altă destinație decât bugetul de stat. 

  Acest lucru înseamnă că acea sumă nu va mai ajunge în bugetul statului, ci va fi direcționată către un ONG sau o Fundație, precum Fundația Groupe Renault România. 

  Este dreptul tău de a decide în ce mod se pot utiliza acești bani și îți oferă posibilitatea de a susține recurent o cauză în care crezi. 

   

  Cum procedezi?

  Imprimi formularul, completezi informațiile solicitate la „secțiunea I”, apoi, în primul chenar de pe pagina a 2-a, alegi dacă vrei să redirecționezi cei 3,5% pe o perioadă de un an sau de doi. 

  Completezi rubrica numită „Procentul din impozit (%)” de la secțiunea II cu procentul dorit, care nu poate fi mai mare de 3,5%. Rubrica „Suma (lei)” nu se completează.

  Semnezi în căsuța „semnătură contribuabil”.

  Completarea paginii nr 2 este opțională.

  Descarcă formularul de aici.

   

  Pentru 2021, termenul de depunere a formularului 230 este 25 mai. 

  Vom continua să explorăm zone și comunități cu risc, în rândul copiilor și tinerilor care nu au acces la un parcurs educațional și, mai apoi, la un loc de muncă. Toate acestea, pentru a contribui la o societate echitabilă și sustenabilă. Împreună, construim o societate în care toți sunt acceptați și pot avea acces la mijloacele necesare pentru a se dezvolta.

  Urmărește-ne pe pagina de Facebook a Fundației Groupe Renault România și află despre proiectele și inițiativele noastre!