• Groupe Renault România îşi consolidează echipele

Groupe Renault România îşi consolidează echipele: 400 de posturi noi la Angajatori de Top (23-23 martie 2018)

 

În cursa pentru angajarea celor mai strălucite minți prezente la evenimentul Angajatori de Top – ediția desfășurată pe 23 și 24 martie, Groupe Renault România a provocat participanții să își testeze puterea de concentrare. Standul Renault a devenit pentru 2 zile pista de testare a viitorului pentru a găsi persoane pasionate de auto și cu spirit de inovaţie. 

Ne-am bucurat să participăm la cel mai mare târg de carieră al anului, Angajatori de Top și să prezentăm candidaților cele peste 400 de poziții deschise în cadrul companiei noastre, posturi în diverse activităţi: Research&Development (R&D), Servicii de business (BPO), Fabricaţie, Calitate, Financiar şi Achiziţii.

 În plus, peste 300 de programe de internship au fost disponibile pentru studenţii din anii III şi IV și masteranzi. Ne-am axat pe pilonul de inovație și am fost bucuroși să vedem că toți vizitatorii standului nostru care au interacționat cu masinuța și tehnologia EEG au fost foarte încântați. În jur de 1.000 de candidați ne-au lăsat CV-ul lor și și-au manifestat dorința de a lucra alături de noi în construirea vehiculului viitorului.

 Oferta de posturi este disponibilă pe website-ul companiei, pe platformele de socializare online, pagina de FB Cariere Groupe Renault Romania – lansată recent, pe Linkedin, dar şi pe  site-urile specializate în recrutare.