Bucureşti, Renault Bucharest Connected

Renault Bucharest Connected reunește pentru prima oară, într-un singur spațiu, toate entitățile Groupe Renault România din București.

Adresă: Strada Preciziei nr. 3G, sector 6, București.

 

Sediul este amplasat în zona de vest a Bucureștiului și este accesibil atât din Bulevardul Preciziei, cât și din Bulevardul Iuliu Maniu. Renault Bucharest Connected se află în imediata apropiere a mijloacelor de transport (metrou, autobuz, tramvai), dar şi mai aproape de celelalte entități ale Grupului Renault România: Centrul Tehnic Titu și uzinele de la Mioveni.

Sediul Renault Bucharest Connected este alcătuit din două corpuri de clădiri:

  • Clădirea A ce găzduiește centrul de inginerie, Renault Technologie Roumanie; Renault Commercial Roumanie (vânzări automobile), Renault Services Roumanie (servicii de business) și funcțiile suport precum: Resurse Umane, Comunicare, IT/S, Calitate, Juridic, Financiar, Cumpărări și Administrativ.
  • Cladirea B (aflată în spatele clădirii A) unde se află Renault Design Center Bucharest și Atelierele de Inginerie București (AIB).

Situl are o suprafață de 47.000 m², iar clădirile Renault Bucharest Connected sunt încadrate în Clasa A și răspund celor mai înalte standarde în materie de eficiență energetică. Sediul Groupe Renault România beneficiază de un showroom pentru vehiculele Groupe Renault, 1000 de locuri de parcare, un amfiteatru cu capacitate de 350 de locuri destinat evenimentelor interne şi externe, restaurant, cabinet medical, sală de sport.  

Adresă: Strada Preciziei nr. 3G, sector 6, București.