• Diversitatea carierelor

    în groupe renault romania

Groupe Renault România se mândrește să fie compania cu cea mai variată gamă de meserii din industria auto românească. 

Fiecare meserie este diferită și unică în felul ei, însă toti membrii echipei Groupe Renault împărtășesc aceeași pasiune, pentru mașini și pentru provocările pe care le oferă munca în acest domeniu.

Inginerie

Groupe Renault România cuprinde cel mai mare centru de inginerie al Renault din afara Franţei, Renault Technologie Roumanie (RTR), responsabil de ingineria pentru gama Global Access. 

IT

Operațiunile Grupului Renault România sunt susținute de o amplă infrastructură informatică, fără de care activitățile de design, inginerie, manufacturing & supply chain sau comerț nu ar fi posibile.

Design

Renault Design Central Europe (RDCE) se află la Bucureşti şi este singurul centru de design din Europa Centrală şi Orientală.

HR

Misiunea Echipei de Resurse Umane Groupe Renault România este aceea de a crea mediul favorabil în care oamenii se dezvoltă, performează și sunt motivați să atingă rezultate sustenabile pentru un business de succes. 

Comunicare & PR

Noi, direcția de Comunicare și CSR, avem rolul de a asigura comunicarea internă și externă a Groupe Renault România și a tuturor entităților sale, pe baza strategiei validate la nivel internațional. 

Cumpărări

Expansiunea actuală a gamei Dacia la nivel mondial a dovedit eficiența strategiei Grupului, precum și orientarea de cumpărare ca fiind una dintre cheile succesului.

Direcția Financiară

Funcția Financiară a devenit o funcție strategică în companie.

Legal

Echipa de Asistență Juridică – Viziunea, Misiunea şi Valorile sale

RCI / Leasing

RCI România este filiala din România a RCI Bank and Services (cunoscută anterior ca Renault Credit International), companie internațională cu sediul în Franța, înființată și deținută în întregime de Renault. 

Fabricație

Uzina Vehicule este organizată în patru departamente de fabricaţie, aflate pe platforma de la Mioveni: PresajCaroserieVopsitorie şi Montaj.

Calitate

Calitate și Satisfacție Client România

Logistică

Direcţia Logistică România are o echipă de peste 2.000  de oameni, din care 900 salariaţi pe plan ierarhic şi 1.100 de salariaţi pe plan funcţional (in departamentul de Logistică de la Uzina Mecanica şi Şasiuri şi  în departamentul de Logistică de la Uzina Vehicule).

RSR

Renault Services Roumanie reprezintă o entitate care își propune să ofere servicii de business unor clienți din corporate Renault.

RCR

Direcția Comercială Dacia Renault Nissan